Povezane vesti
Mama džehva ocrnila bivšeg zeta! Rekla šta misli o Sandri i Anđelu - "Zahvalna sam što njegovi nisu hteli moju Teodoru"
Mondo 12.07.2022
Goca Džehverović otkrila je šta misli o Sandri Rešić i bivšem dečku njene ćerke Teodore Džehverović. Goca Džehverović otkrila je šta misli o Sandri Rešić i bivšem dečku njene ćerke Teodore Džehverović. Velikoj proslavi povodom završetka pete sezone… »
Zahvalna sam anđelovoj porodici što Teodoru nisu hteli u kući Mama Džehva iskreno o vezi bivšeg zeta, otkrila kako je protekao…
Alo 12.07.2022
Gordana otkrila šta misli o novom ljubavnom paru. Gordana Džehverović, majka pevačice Teodore koja je stalni član postavke rijalitija "Zadruga" prisustvovala je žurki povodom završetka pete sezone. Ona je tada otkrila šta misli o novom ljubavnom paru… »
Vesti dana »

Blokada suda u Novom Sadu: Zaposleni ulaze iza kordona policije, priveden Radivoje Jovović
Danas pre 39 minutajoš 28 povezanih

Blumberg: SAD i Evropa odmah počinju rad na bezbednosnim garancijama Kijevu
Sputnik pre 13 minutajoš 84 povezane

Demolirano još jedno sedište SNS-a, Vučić kaže 'nemaju program, samo ruše i pale'
BBC News pre 14 minutajoš 24 povezane

Spremite se za najtopliji dan ove sedmice, evo i kada: Srbija će goreti na 38 stepeni
Telegraf pre 1 satjoš 20 povezanih

UGS “Nezavisnost”: Tražimo minimalac od 600 evra ili 70.000 dinara
Naissus info pre 8 minutajoš 13 povezanih