Povezane vesti
Mama džehva ocrnila bivšeg zeta! Rekla šta misli o Sandri i Anđelu - "Zahvalna sam što njegovi nisu hteli moju Teodoru"
Mondo 12.07.2022
Goca Džehverović otkrila je šta misli o Sandri Rešić i bivšem dečku njene ćerke Teodore Džehverović. Goca Džehverović otkrila je šta misli o Sandri Rešić i bivšem dečku njene ćerke Teodore Džehverović. Velikoj proslavi povodom završetka pete sezone… »
Zahvalna sam anđelovoj porodici što Teodoru nisu hteli u kući Mama Džehva iskreno o vezi bivšeg zeta, otkrila kako je protekao…
Alo 12.07.2022
Gordana otkrila šta misli o novom ljubavnom paru. Gordana Džehverović, majka pevačice Teodore koja je stalni član postavke rijalitija "Zadruga" prisustvovala je žurki povodom završetka pete sezone. Ona je tada otkrila šta misli o novom ljubavnom paru… »
Vesti dana »

Advokatica: Student Bogdan sinoć od batina izgubio svest, ničim izazvani muškarci izleteli iz parka i napali ga
N1 Info pre 2 satajoš 7 povezanih

Picula: Sankcije NIS-u odražavaju zaoštravanje prema onome što radi režim u Srbiji
Beta pre 5 satijoš 17 povezanih

Izraelska mornarica presrela Globalnu Sumud flotilu sa humanitarnom pomoći za Gazu
Naslovi.ai pre 2 satajoš 49 povezanih

Obilne padavine i sneg u Srbiji: RHMZ izdao crvene meteolarme za jug, istok i centralne krajeve
Naslovi.ai pre 1 satjoš 71 povezana

NIS priprema zahtev za još jedno odlaganje primene američkih sankcija
RTV pre 2 satajoš 35 povezanih