Povezane vesti
Vratilo me je na to kako sam se tada osećala Sandra priznala da li su Anđelovi ljubavni klipovi sa Dalilom uticali na njihovu…
Alo 13.07.2022
Nisu krili sreću. Sinoć je prvu emisiju "Narod pita" nakon završetka "Zadruge 5" otvorio ljubavni par Sandra Rešić i Anđelo Ranković. Sandra je u toku gostovanja u emisiji, više puta komentarisala njegov odnos sa Dalilom Dragojević, te je i… »
To sa Dalilom je samo okrenulo tok rijalitija Anđelo progovorio o odnosu sa Dragojevićkom
Alo 13.07.2022
Progovorio o bivšim devojkama iz Zadruge. U toku je emisija "Narod pita", koju vodi voditelj Milan Milošević. Ove noći, gosti su novopečeni par Anđelo Ranković i Sandra Rešić. Pušten je klip gde se Ana Jovanović i Anđelo Ranković muvaju… »
Čula sam se sa anđelovom majkom Sandra Rešić otkriva sve detalje, a evo šta joj je ona rekla
Alo 13.07.2022
U toku emisije "Narod pita" sinoć su bili gosti novopečeni par Anđelo Ranković i Sandra Rešić. U toku emisije "Narod pita" sinoć su bili gosti novopečeni par Anđelo Ranković i Sandra Rešić. Kako se osećate sada, je l' se razdvajate… »
Vesti dana »
Smenjen direktor tehnike Radio-televizije Vojvodine zbog prekida programa
Beta pre 47 minutajoš 84 povezane
Brutalna poruka za Nikolu Mirotića sa tribina: Grobari ga vređali, a onda je video transparent! (Video)
Mondo pre 11 minutajoš 32 povezane
Polarni vrtlog "uleće" u Srbiju kroz tzv. bečka vrata; Zapamtite, 21. novembar
B92 pre 5 satijoš 26 povezanih