Povezane vesti
Nisam htela vezu, ali stvari su se otrgle kontroli: Sandra Rešić progovorila o odnosu s Anđelom - priznala da li se kaje
Mondo 13.07.2022
Zadruga je završena, a par koji se poslednji smuvao u rijalitiju su Sandra Rešić i Anđelo Ranković. Zadruga je završena, a par koji se poslednji smuvao u rijalitiju su Sandra Rešić i Anđelo Ranković. Sandra Rešić i dalje sabira utiske iz Zadruge, u kojoj… »
Stvari su se otrgle kontroli Sandra Rešić progovorila o Anđelu Rankoviću, a evo i šta je otkrila
Alo 13.07.2022
Priznala sve. Pevačica i finalistkinja popularnog rijalitija Sandra Rešić otkrila u kakvim je odnosima sa svojim momkom Anđelom Rankovićem. - Utisci se nisu slegli, ne mogu da odahnem, haos mi je u glavi, sve mi bubnji. Mislim da treba da imaš ogromne… »
Vesti dana »

"Postavili ste mi isto pitanje i prošli put..." Milojević na konferenciji objasnio poraz od Porta u poslednjim minutima
Kurir pre 16 minutajoš 5 povezanih

Završena testiranja u tunelima Laz i Munjino brdo: Sutra uspostavljanje saobraćaja
Blic pre 1 satjoš 1 povezana

Studenti beogradskog FDU pozvali na skup podrške ansamblu Drame narodnog pozorišta
Danas pre 4 satijoš 1 povezana

Kenedi kinuo za vreme trampove konferencije: Bog te blagoslovio, Bobi! Nadam se da nisam upravo dobio kovid! (video)
Kurir pre 0 minutajoš 1 povezana