Povezane vesti
Nisam htela vezu, ali stvari su se otrgle kontroli: Sandra Rešić progovorila o odnosu s Anđelom - priznala da li se kaje
Mondo 13.07.2022
Zadruga je završena, a par koji se poslednji smuvao u rijalitiju su Sandra Rešić i Anđelo Ranković. Zadruga je završena, a par koji se poslednji smuvao u rijalitiju su Sandra Rešić i Anđelo Ranković. Sandra Rešić i dalje sabira utiske iz Zadruge, u kojoj… »
Stvari su se otrgle kontroli Sandra Rešić progovorila o Anđelu Rankoviću, a evo i šta je otkrila
Alo 13.07.2022
Priznala sve. Pevačica i finalistkinja popularnog rijalitija Sandra Rešić otkrila u kakvim je odnosima sa svojim momkom Anđelom Rankovićem. - Utisci se nisu slegli, ne mogu da odahnem, haos mi je u glavi, sve mi bubnji. Mislim da treba da imaš ogromne… »
Vesti dana »
"Protesti stavljeni pod kontrolu, spremni smo za rat!" Raste broj mrtvih, Iran odgovorio na Trampovu pretnju da pre pregovora možda prvo ide intervencija (foto)
Kurir pre 32 minutajoš 27 povezanih
Fond PIO: Od danas do 28. januara prijave penzionera za besplatan oporavak u banjama
Beta pre 2 minutajoš 22 povezane
Lakićević: Deca u saobraćaju ginu kao putnici u vozilu, roditelji im često ne vezuju pojas
Beta pre 12 minutajoš 12 povezanih