Povezane vesti
Ne očekujem previše od briselskog dijaloga
Politika 15.07.2022
Delovi Vašingtonskog sporazuma su prekršeni, delove pokušavaju i dalje da implementiraju, ali nema vođstva SAD, nema pritiska da se primeni. Od dijaloga Beograda i Prištine ne očekujem previše, poručuje u razgovoru za „Politiku” bivši… »
Grenel: Kurti nije dobar lider za narod Kosova, Tači je bio bolji
N1 Info 15.07.2022
Bivši specijalni izaslanik SAD za dijalog Beograda i Prištine Ričard Grenel ocenio da je da aktuelni premijer Kosova Aljbin Kurti "nije dobar lider za narod Kosova" i dodao da su drugi lideri bili bolji, poput bivšeg kosovskog predsednika Hašima… »
Grenel: Ne mislim da je Kurti dobar lider za narod Kosova, najveći napredak bio je sa Tačijem
Beta 15.07.2022
Bivši specijalni izaslanik SAD za dijalog Beograda i Prištine Ričard Grenel ocenio da je danas da aktuelni premijer Kosova Aljbin Kurti "nije dobar lider za narod Kosova" i dodao da su drugi lideri bili bolji, poput bivšeg kosovskog predsednika… »
Grenel: Ne mislim da je Kurti dobar lider za narod Kosova, najveći napredak bio je sa Tačijem
Radio sto plus 15.07.2022
„Nije to samo moje mišljenje, verujem da i sadašnja vlada SAD to tako vidi. Setite se da je (Kurti) otišao u Vašington, a da nije ni stigao do Bele kuće, nije ušao unutra. S osobljem iz administracije se nalazio preko puta ulice“, rekao je… »
„Kurti nije dobar lider za narod Kosova, najveći napredak bio je sa Tačijem“
Nova 15.07.2022
Bivši specijalni izaslanik SAD za dijalog Beograda i Prištine Ričard Grenel ocenio da je danas da aktuelni premijer Kosova Aljbin Kurti "nije dobar lider za narod Kosova" i dodao da su drugi lideri bili bolji, poput bivšeg kosovskog predsednika… »
Vesti dana »

Opozicija predlaže 'Vladu narodnog poverenja', vlast odgovara: 'Vi nemate ničije poverenje'
BBC News pre 6 satijoš 33 povezane

Dekan Fizičkog fakulteta: Nek ministarka prosvete dođe i uhapsi ceo fakultet
NIN pre 7 satijoš 26 povezanih

Održana sednica Skupštine Pančeva nakon incidenata, 48 tačaka dnevnog reda usvojeno bez rasprave
Nova pre 5 satijoš 19 povezanih

„Taktika salame“ vlasti u Srbiji: Nemački mediji o upotrebi zvučnog oružja tokom protesta
N1 Info pre 3 satajoš 31 povezana