Повезане вести

Ти ниси Сашка Каран! Гледалац одушевљен Менсуром, а онда сасуо све Милици

Ти ниси Сашка Каран! Гледалац одушевљен Менсуром, а онда сасуо све Милици

Ало 15.07.2022
Ово није очекивала. У току емисије "Народ пита". Водитељка Душица Јаковљевић угостила је Милицу Веселиновић и Менсура Ајдарпашића. Принтсц Пинк Милици бих хтео да поручим да ће једног дана да схвати Менсура и биће јој жао што… »
Мина ме је више ценила! Скандал у емисији, Менсур опет уздиже бившу девојку, Милица бесни

Мина ме је више ценила! Скандал у емисији, Менсур опет уздиже бившу девојку, Милица бесни

Ало 15.07.2022
Све карте стављене на сто. У току емисије "Народ пита". Водитељка Душица Јаковљевић угостила је Милицу Веселиновић и Менсура Ајдарпашића. Шта је добро утицало на тебе? - питала је Душица. Принтсц Пинк Било је савета које сам… »
Менсур је раскинуо са Милицом због жене из Америке Откривени детаљи, Менсур није могао да сакрије бес

Менсур је раскинуо са Милицом због жене из Америке Откривени детаљи, Менсур није могао да сакрије бес

Ало 15.07.2022
Било непријатније када су уследили позиви гледалаца. Милицу Веселиновић и Менсура Ајдарпашића сви су могли да виде у емисији, а не зна се коме је било непријатније када су уследили позиви гледалаца. Телефонско укључење Слађе из… »

Вести дана »