Povezane vesti
Ti nisi Saška Karan! Gledalac oduševljen Mensurom, a onda sasuo sve Milici
Alo 15.07.2022
Ovo nije očekivala. U toku emisije "Narod pita". Voditeljka Dušica Jakovljević ugostila je Milicu Veselinović i Mensura Ajdarpašića. Printsc Pink Milici bih hteo da poručim da će jednog dana da shvati Mensura i biće joj žao što gas nije… »
Mina me je više cenila! Skandal u emisiji, Mensur opet uzdiže bivšu devojku, Milica besni
Alo 15.07.2022
Sve karte stavljene na sto. U toku emisije "Narod pita". Voditeljka Dušica Jakovljević ugostila je Milicu Veselinović i Mensura Ajdarpašića. Šta je dobro uticalo na tebe? - pitala je Dušica. Printsc Pink Bilo je saveta koje sam zaista usvojila, to… »
Mensur je raskinuo sa Milicom zbog žene iz Amerike Otkriveni detalji, Mensur nije mogao da sakrije bes
Alo 15.07.2022
Bilo neprijatnije kada su usledili pozivi gledalaca. Milicu Veselinović i Mensura Ajdarpašića svi su mogli da vide u emisiji, a ne zna se kome je bilo neprijatnije kada su usledili pozivi gledalaca. Telefonsko uključenje Slađe iz Trstenika u "Narod… »
Vesti dana »
Oglasio se otac Marije koja je telom zaštitila dete od ubice sa Cetinja: "Ranjena je, ali..."
Telegraf pre 3 satajoš 35 povezanih
„Ja nudim gospodinu Vučeviću da dođe da radi za moju platu“: Prosvetari poručili da se ne plaše pretnji premijera
Nedeljnik pre 5 satijoš 28 povezanih
Podaci iz pasoša studenata u medijima – advokat podnosi krivičnu prijavu, zaštitnik građana kaže da nije nadležan
RTS pre 5 satijoš 20 povezanih
U srpskom voću pronađen opasan metal: Izdato upozorenje u Belgiji zbog rizika po zdravlje
Mondo pre 8 satijoš 7 povezanih
Negativan rekord: Đokoviću se nikada nije dogodio kiks kao u Brizbejnu
Danas pre 7 satijoš 31 povezana