Povezane vesti
Ruska vojska raketirala Dnjepar Kremlj tvrdi da je uništena važna vojna meta
Alo 16.07.2022
U današnjem ruskom raketnom napadu na grad Dnjepar, poginule su tri osobe, a ranjeno je 15 ljudi, javlja Gardijan, pozivajući se na Rojters. "Kada je sam čula eksploziju, videla sam nekoliko krhotina koje su udarile u moje zalepljene prozore." "Imam… »
Ukrajinska vojska završila spasilačku operaciju u vinici Rusija žestoko bombardovala grad da pobije komandu vsu
Alo 16.07.2022
Spasilačke operacije nakon što su ruski projektili pogodili grad Vinicu na zapadu Ukrajine su završene, javio je Kijev indipendent. Prema podacima ukrajinske državne službe za vanredne situacije, 23 osobe su poginule, 202 su povređene, jedna osoba… »
Vesti dana »

Studenti koji pešače ka Beogradu u Pančevu odali počast stradalima u Novom Sadu
Beta pre 7 satijoš 11 povezanih

Studenti koji hoće da uče izveli performans - bliceve na telefonima uperili u nebo
Euronews pre 54 minutajoš 61 povezana

Policija privela muškarca koji je upalio traktor ispred Pionirskog parka i pokušao da pogura ostale
Pravda pre 47 minutajoš 51 povezana

Srbijavoz spreman da pokrene saobraćaj odmah nakon bezbednosnih provera vozova: Kontradiverzioni pregledi se privode kraju
Kurir pre 8 satijoš 34 povezane

Nakon višednevnog pešačenja u Beograd stižu studenti u blokadi iz unutrašnjosti uoči sutrašnjeg protesta na Terazijama organizovan doček
Dnevnik pre 36 minutajoš 34 povezane