Povezane vesti
SPS obeležio 32 godine postojanja
RTS 17.07.2022
Lider SPS-a Ivica Dačić rekao je da je ta stranka spremna da nastavi saradnju sa Srpskom naprednom strankom i da, shodno dobrim rezultatima u proteklih 10 godina, SPS ima razloga da misli da je u najboljem interesu Srbije, mira, stabilnosti i ekonomskog… »
Dačić najavio Kongres SPS-a u decembru, cilj - pripreme za sledeće lokalne i pokrajinske izbore
Euronews 17.07.2022
Lider Socijalističke partije Srbije Ivica Dačić danas je na svečanoj sednici Glavnog odbora, povodom 30 godina od osnivanja SPS-a, najavio da će u decembru biti održan redovan kongres te stranke. Dačić je na svečanoj sednici povodom jubileja… »
Dačić: Socijalisti sutra kod Vučića, znaće se jasnije i kad će biti konstituisana Skupština
Novi magazin 17.07.2022
Predsednik Socijalističke partije Srbije (SPS) Ivica Dačić izjavio je da je predsednik države Aleksandar Vučić za sutra, zakazao sastanak sa predstavnicima njene poslaničke SPS radi konsultacija o mandataru nove vlade. "Kao što sam milion puta… »
Dačić o zabrani Vučiću da poseti Jasenovac: Kao kada bi predsedniku Izraela zabranili da poseti Aušvic
Danas 17.07.2022
Predsednik Socijalističke partije Srbije (SPS) Ivica Dačić izjavio je da je u „političkom smislu skadal“ da se ne dopusti da predsednik Srbije Aleksandar Vučić poseti Jasenovac. „Ovo bi bilo kao kada bi neko predsedniku Izraela zabranio da… »
Dačić: Kao kada bi predsedniku Izraela zabranili da poseti Aušvic
Nova 17.07.2022
Predsednik Socijalističke partije Srbije (SPS) Ivica Dačić izjavio je da je u "političkom smislu skadal" da se ne dopusti da predsednik Srbije Aleksandar Vučić poseti Jasenovac. „Ovo bi bilo kao kada bi neko predsedniku Izraela zabranio da dodje u… »
Dačić: Očekujem da formiramo vladu sa SNS
RTV 17.07.2022
BEOGRAD - Predsednik Socijalističke partije Srbije (SPS) Ivica Dačić izjavio je da očekuje da njegova stranka ponovo formira vladu zajedno sa Srpskom naprednom strankom (SNS). "Mi smo stabilan partner Vučiću i SNS, mi smo njihov najstabilniji i… »
Dačić: Očekujem da formiramo vladu sa SNS, premijera daje najjača partija
Euronews 17.07.2022
Predsednik Socijalističke partije Srbije (SPS) Ivica Dačić izjavio je da očekuje da njegova stranka ponovo formira vladu zajedno sa Srpskom naprednom strankom (SNS). "Mi smo stabilan partner Vučiću i SNS, mi smo njihov najstabilniji i… »
Dačić: Očekujem da formiramo vladu sa naprednjacima
Nova 17.07.2022
Predsednik Socijalističke partije Srbije (SPS) Ivica Dačić izjavio je da očekuje da ta stranka nastavi saradnju sa Srpskom naprednom strankom (SNS) u novoj vladi, i da će do personalnih rešenja doći kada bude razgovorao sa Aleksandarom Vučićem… »
Dačić: Očekujem da formiramo vladu sa naprednjacima
Beta 17.07.2022
Predsednik Socijalističke partije Srbije (SPS) Ivica Dačić izjavio je da očekuje da ta stranka nastavi saradnju sa Srpskom naprednom strankom (SNS) u novoj vladi, i da će do personalnih rešenja doći kada bude razgovorao sa Aleksandarom Vučićem… »
Vesti dana »
BLOG Protest u Novom Sadu: Demolirana Gradska kuća, policija privodila demonstrante, Vučić se obratio ispred razbijenih prostorija SNS-a
Nova pre 26 minutajoš 62 povezane
Amorim ide u velikom stilu, Đekereš het-trikom "razbio" Siti - Luis Dijaz i Liverpul "pregazili" prvaka Nemačke
Sportske.net pre 1 satjoš 45 povezanih
Pred protest ispred Železničke stanice u Novom Sadu mirno, prisutni samo policajci u civilu
N1 Info pre 7 satijoš 37 povezanih
Zloglasni ubica robijao u Spužu, pa pravio haos: Stražare zaprestila njegova smirenost, jedini noću spavao mirno
Mondo pre 3 satajoš 34 povezane