Povezane vesti
Snažna i nepokolebljiva podrška Vučiću: Gradonačelnik Subotice Stevan Bakić o sramnoj odluci Zagreba
Večernje novosti 18.07.2022
GRADONAČELNIK Subotice Stevan Bakić reagovao je povodom sramne odluke Hrvatske da zabrani privatnu posetu predsednika Srbije Aleksandra Vučića Jasenovcu, gde je želeo da oda poštu žrtvama ustaških zločina. Foto: Strahinja Babović Reči gradonačelnika… »
Stevan bakić: Najoštrije osuđujem odluku Hrvatske da onemogući Aleksandra Vučića da poseti Spomen - područje Jasenovac
Kurir 18.07.2022
Najoštrije osuđujem odluku Republike Hrvatske da onemogući predsednika Republike Srbije Aleksandra Vučića da poseti Spomen - područje Jasenovac i oda poštu stotinama hiljada žrtava srpskog naroda, u svoje i u ime građana Srbije. Ogorčen sam izostankom… »
Vesti dana »
Kevin Panter pokazao srednji prst navijačima Crvene zvezde: Kamere uhvatile prostački potez Amerikanca
Mondo pre 5 minutajoš 87 povezanih
Dalić: "Tuhel mi je rekao da smo mi za četvrtfinale, a ne za prvi meč"
Sportske.net pre 1 satjoš 22 povezane
Preokret u slučaju Hrkalović: Apelacioni sud ukinuo osuđujuću presudu i naložio ponovno suđenje zbog „bitnih povreda postupka“
Serbian News Media pre 3 satajoš 16 povezanih
Netfliks preuzima Vorner bros u transakciji vrednoj 82,7 milijardi dolara
RTV pre 7 satijoš 37 povezanih
Đedović Handanović: Verujemo da Rusi u dobroj volji vode pregovore o prodaji NIS-a
Euronews pre 6 satijoš 29 povezanih