Povezane vesti
Gori u BiH: "Tako je, Lalatoviću, mi nemamo pojma"
Sportske.net 18.07.2022
Mnoge su zabolele reči Nenada Lalatovića nakon ispadanja od Toršavna, što je prokomentarisano kao debakl Borca iz Banjaluke. Između ostalog, on je istakao i da "niko ništa ne zna". " Imam ja nešto da poručim svima koji tako komentarišu. Vi ništa ne… »
"Tako je, Lalatoviću, mi nemamo pojma": Trener u Srbima vidi problem zašto se "gase snovi" mladih fudbalera u BiH
Večernje novosti 18.07.2022
TRENER banjalučkog Borca Nenad Lalatović je na konferenciji za medije nakon eliminacije od B36 Toršavna imao dugo izlaganje. FOTO: M. Vukadinović Lalatović je tada izjavio kako ljudi koji komentarišu rezultat Borca nemaju pojma. - Ti ljudi koji tako… »
Vesti dana »
Izabrana nova vlada u Prištini Kurti premijer, Rašić ministar, oglasila se Srpska lista: "Nećemo podržati" (video)
Blic pre 4 satijoš 1 povezana
Izabrani potpredsednici skupštine u Prištini: Potpredsednik iz srpske zajednice Slavko Simić
Blic pre 7 satijoš 1 povezana
Novi detalji masakra u školi: Napadač imao problema sa mentalnim zdravljem, ubio majku, brata i sestru
Telegraf pre 4 satijoš 4 povezane
Poljoprivrednici najavili nastavak blokade Ibarske magistrale dok Vlada Srbije ne ispuni njihove zahteve
Danas pre 4 satijoš 1 povezana