Povezane vesti
Ovo je Balkan čekao Večeras suočavanje Dalile i Dejana, sprema se neviđeni karambol, a evo i kada
Alo 18.07.2022
Sledi lom. U emisiju "Narod pita" večeras u 22 sata stižu Dejan Dragojević, pobednik rijalitija, kao i drugoplasirana Dalila Dragojević. Još uvek zakoniti supružnici su više puta isticali da ne razgovaraju jedno sa drugim, ali će večeras morati da… »
Daleko sam ispred njih Oglasila se Dalila nakon raskida sa Filipom, Mujićeva poslala brutalnu poruku i nikoga nije poštela…
Alo 18.07.2022
Vest o konačnom raskidu sve je šokirala. Vest da su Dalila Mujić i Filip Car stavili tačku na svoju vezu sve je šokirala, a Mujićeva je odmah rešila da nastavi dalje. Naime, zadrugarka je sada odlučila da se još jednom obrati snažnom porukom, koja je, po… »
Vesti dana »

Marija Šehić nakon otkaza na TV Euronews Srbija: Novinar je odgovoran isključivo javnosti
Danas pre 1 satjoš 18 povezanih

„Pobunjeni univerzitet“ ne odustaje: Blokada Vlade dok se ne ispune svi zahtevi
Serbian News Media pre 9 satijoš 15 povezanih

Ovo mesto u avionu mu je spasilo život: Jedini preživeli putnik o hororu posle pada aviona: "Kada sam ustao, tela su bila oko mene (foto,video)
Blic pre 4 minutajoš 15 povezanih

Više od 200 poginulih u padu aviona Er Indije, pronađen jedan preživeli
BBC News pre 1 satjoš 139 povezanih

Ukrajina tvrdi da je ukupan broj ruskih žrtava od početka rata dostigao jedan milion
Novi magazin pre 49 minutajoš 17 povezanih