Povezane vesti
Moji nju neće za snajku Marko Osmakčić za Rijaliti plus o detaljima razgovora sa porodicom: Jako su mi zamerili, bili su…
Alo 19.07.2022
Progovorio je o svemu. Marko Osmakčić je u ekskluzivnoj ispovesti za Rijaliti plus otkrio detalje susreta sa bivšom devojkom koja je u „beloj kući“ zatrudnela, a potom i abortirala njihovo zajedničko dete. Naime, rijaliti učesnik je obelodanio i kako… »
Lepo smo se slagali, bilo je jače od mene Marko Osmakčić obelodanio sve o tajnom susretu sa Viktorijom i otkrio da li je došlo…
Alo 19.07.2022
Marko Osmakčić progovorio o susretu s bivšom devojkom. Marko Osmakčić svojim učešćem, ali i bekstvom iz rijalitija, uspeo je da obeleži ovu sezonu Zadruge. O lažiranoj smrti njegovog oca Franje, kao i skandaloznoj ljubavnoj vezi s Viktorijom Mitrović… »
Vesti dana »

Sindikati kulture predali Ministarstvu finansija zahteve u vezi sa zaradama
Radio 021 pre 7 satijoš 15 povezanih

Prevrnuo se autobus sa radnicima na putu Sremska Mitrovica - Jarak, tri osobe poginule, 39 povređenih; Vozač uhapšen
RTV pre 34 minutajoš 170 povezanih

Ovo je najnovija tabela Evrolige: Crvena zvezda i Partizan skočili, to se čekalo!
Mondo pre 24 minutajoš 70 povezanih

Nadir Hifi tragičar Pariza! Francuz promašio napad za pobedu svog tima, Hapoel i Vasa Micić na vrhu tabele
Telegraf pre 38 minutajoš 68 povezanih

Dragan Stojković Piksi se saopštenjem oprostio od reprezentacije
Nedeljnik pre 4 satijoš 48 povezanih