Povezane vesti
Maja Marinković opet kopira anu Korać? Modni sudar starleta, skinula joj suknju, ali kojoj bolje stoji? (anketa)
Kurir 20.07.2022
Maja Marinković je opet u žiži javnosti, a ovog puta zbog afere sa Pecom Vijagrom, nevenčanim suprugom Aleksandre Subotić, mada je starleta bila drugačijeg mišljenja. Ona je naime, usnimljena na rođendanu Tijane Ajfon i tom prilikom je rekla da su… »
Maja prvi put u javnosti nakon skandala: "Kako je Peca muž, kad je bio dečko?", jedno joj je zabranjeno da priča, a evo šta…
Blic 20.07.2022
Maja Marinković pojavila se večeras prvi put u javnosti nakon što se saznalo za njenu aferu sa nevenčanim suprugom drugarice Aleksandre Subotić, Pecom Raspopovićem. - Kako može muž od dečko? Ja se ne sećam da sam bila na njihovoj svadbi. Ne znam… »
Ma, to SVI RADE SAMO SE Ne ZNA: Starleta podržala Majinu aferu - "Da je valjalo, to ni Bog otac ne bi mogao da rastavi"
Mondo 20.07.2022
Tijana Ajfon o Maji Marinković. Tijana Ajfon o Maji Marinković Nekadašnja učesnica rijalitija Maja Marinković, prvi put se pojavila u javnosti nakon skandala s mužem Aleksandre Subotić. Ona je došla na proslavu 30. rođendana Tijane Ajfon, koja je… »
Šok! Peca se viđa sa subotićkom Maja je u Beogradu, a evo šta on sa Aleksandrom radi u Crnoj Gori - sve se saznalo
Blic 19.07.2022
Veza Maje Marinković i nevenčanog muža njene nekadašnje najbolje drugarice, Aleksandre Subotić danima intrigira javnost, a sada se desio šokantni obrt u ovoj aferi koji će i te kako razdrmati stvari. Aleksandra Subotić i Peca Raspopović su se… »
Vesti dana »
Ima li krtica: U opoziciji!? Tuča u Skupštini pokrenula tračeve o izdaji i curenju informacija: "Jedan, dvojica dođu pa nam sve ispričaju jer se mrze"
Blic pre 1 satjoš 4 povezane
Stupilo na snagu primirje između Izraela i Hezbolaha; upozorenje civilima južnog Libana da se još ne vraćaju kućama
RTS pre 37 minutajoš 4 povezane
Na pomolu trgovinski rat? Tri države na udaru novoizabranog predsednika, Tramp preti drastičnim povećanjem carina
Euronews pre 26 minutajoš 1 povezana