Povezane vesti
Šta ja posle ovoga mogu da tražim? Mira Banjac blista od sreće: Dobiti bioskop i jedno ime, nije lako nositi!
Kurir 21.07.2022
Bioskop Abazija na Paliću nosiće ime Mire Banjac, najavili su organizatori Festivala evropskog filma Palić. "Ovo je trenutak u mom životu koji je napravio veliku tačku. Šta ja posle ovoga mogu da tražim? Dobiti bioskop i jedno ime, nije lako nositi. Ali… »
Volela bih da me se mladi večno sećaju: Bioskopska dvorana u "Abaziji" na Paliću ponela ime glumice Mire Banjac
Večernje novosti 21.07.2022
DVORANA bioskopa "Abazija" na Paliću nosiće ime naše velike glumice Mire Banjac. U okviru 29. Festivala evropskog filma, mala sala palićkog bioskopa ugostila je umetnicu, inače počasnu predsednicu Saveta, čije ime je zlatnim slovima upisano u istoriju… »
Vesti dana »
Normalizacija snabdevanja gorivom i uticaj globalnih kriza na tržište
Naslovi.ai pre 1 satjoš 39 povezanih
Tramp: Sporazum SAD i Saudijske Arabije biće usvojen kada Saudijci normalizuju odnose sa Izraelom
Nedeljnik pre 30 minutajoš 25 povezanih
Tmurni oblaci jure ka Srbiji! Radarski snimci sve pokazali, zna se tačan sat kada počinje nevreme: RHMZ hitno upalio alarme za ova dva dela zemlje
Blic pre 4 satijoš 31 povezana
Diplomatski susreti, novi paket sankcija EU i eskalacija sukoba
Naslovi.ai pre 25 minutajoš 53 povezane
Cena nafte prvi put od maja iznad 100 dolara: Rastu strahovi zbog Bliskog istoka
Euronews pre 1 satjoš 23 povezane