Povezane vesti
Ja živim svoj život, a vi ga komentarišete Nakon skandala sa Filipom, Dalila poslala jasnu poruku (foto)
Alo 23.07.2022
Ona se danas oglasila na svom Instagram profilu. Dalila Dragojević i Filip Car gostovali su u emisiji "Narod pita". Njih dvoje su se tokom cele emisije žestoko svađali, a paparaco ih je nakon završetka programa pratio. Njih dvoje se nisu ni pogledali… »
Majka Ti se živa raspada Dalila i Car urlali jedno na drugo: Sa kim ti vodiš razgovore tri sata
Alo 23.07.2022
Nisu mogli da se smire. Dalila Dragojević i Filip Car bili gosti emisije "Narod pita", a nakon žestokih svađa u programu, tu se nisu zaustavili. Njih dvoje sukob su nastavili i tokom reklama. - Ti si dno dna - odbrusio je Filip. Foto: Printscreen Pink… »
Zadržaću prezime Dalila ostaje Dragojević, Filip Car šokiran ovim saznanjem, ponovo potkačio bivšu
Alo 23.07.2022
Strasti se ne smiruju. U sinoćnoj emisiji "Narod pita" Milan Milošević je studiju ugostio Dalilu Dragojević i Filipa Cara. Usledilo je naredno uključenje. - Milane, jako sam nervozna, jedva čekam da se završi emisija - reklam je Dalila. Foto… »
Loša je, toksična osoba Filip Car opleo po Dalili, pa otkrio da je doživeo Dejanovu sudbinu
Alo 23.07.2022
Opleo po bivšoj. U sinoćnoj emisiji "Narod pita", gosti voditelja Milana Miloševića su Dalila Dragojević i Filip Car. - Dobro veče, ovde Neša, pozdravio bih vas sve. Nisam ničiji fan, imam pitanje za Dalilu. Mi smo se čuli dok je ona bila sa… »
Anđela sam spasio da mu majka i ujak ne zaključaju vrata Car osuo po Dalilinim aferama, pa pokazao njene fotofrafije iz…
Alo 23.07.2022
Skadanl. U sinoćnoj emisiji "Narod pita", koju vodi voditelj Milan Milošević, gosti su bili Dalila Dragojević i Filip Car. - Dobro veče Milane. Vidim da je haos, Dalila! Ovo je prvi put da se javljam, meni je ovo hit večeras. Pozdrav za Dalilu… »
Skandal na početku Dalila i Car se odmah posvađali, otkriveno ko je raskinuo i ko je koga čupao: Bila je katastrofa
Alo 23.07.2022
Haos u emisiji. Dalila Dragojević i Filip Car su gosti u emisiji "Narod pita", a taj susret su svi željno iščekivali jer je ostalo mnogo neizgovorenih reči. Odmah na početku je voditelj pitao Dalilu ko je koga ostavio, a ona je kao iz topa… »