Povezane vesti
Drama u kliničkom centru Srbije: Čovek preti da će skočiti sa toplane, na licu mesta policija, Hitna i vatrogasci
Blic 29.07.2022
Jedna osoba preti da će skočiti sa toplane Kliničkog centra Srbije u Beogradu. Na lice mesta stigli su policija, hitna i vatrogasci. U toku je akcija spašavanja, a vatrogasci postavljaju dušek, piše Telegraf.rs. On se spustio merdevinama na niži nivo… »
Kraj drame u Kliničkom centru Srbije: Muškarac koji je pretio da će skoči sam sišao i ušao u vozilo hitne pomoći
Večernje novosti 29.07.2022
DRAMA u Kliničkom centru Srbije, gde je muškarac pretio da će da skoči sa zgrade toplane, srećno je završena. Foto: pixabay Muškarac je sam sišao sa dimnjaka i ušao u vozilo hitne pomoći. Sve je počelo oko 20.30, kada je prijavljeno da se na zgradi… »
Drama u kliničkom centru Srbije: Muškarac preti da će skočiti sa toplane, u toku akcija spasavanja
Večernje novosti 29.07.2022
MUŠKARAC preti da će skočiti sa toplane Kliničkog centra Srbije u Beogradu. M.Labudović Na lice mesta stigli su policija, hitna pomoć i vatrogasci. U toku je akcija spasavanja, a vatrogasci postavljaju dušek. (Telegraf) BONUS VIDEO - VATRENA STIHIJA NA… »
Vesti dana »

"Putin bi zauzeo celu Ukrajinu da ja nisam predsednik": Prve reči Trampa iz aviona na putu ka Aljasci
Mondo pre 35 minutajoš 50 povezanih

Istorijski samit Trampa i Putina na Aljasci o ratu u Ukrajini i globalnim posledicama
Naslovi.ai pre 51 minutajoš 112 povezane

"Pet povređenih policajaca": Oglasio se Dačić o neredima: "Najmanje 14 uhapšenih, videlo se ko sprovodi nasilje"
Blic pre 1 minutjoš 122 povezane

Stambeni bum u Srbiji? Izdate 2.402 građevinske dozvole u junu
Serbian News Media pre 1 satjoš 27 povezanih