Povezane vesti
Drama u kliničkom centru Srbije: Čovek preti da će skočiti sa toplane, na licu mesta policija, Hitna i vatrogasci
Blic 29.07.2022
Jedna osoba preti da će skočiti sa toplane Kliničkog centra Srbije u Beogradu. Na lice mesta stigli su policija, hitna i vatrogasci. U toku je akcija spašavanja, a vatrogasci postavljaju dušek, piše Telegraf.rs. On se spustio merdevinama na niži… »
Kraj drame u Kliničkom centru Srbije: Muškarac koji je pretio da će skoči sam sišao i ušao u vozilo hitne pomoći
Večernje novosti 29.07.2022
DRAMA u Kliničkom centru Srbije, gde je muškarac pretio da će da skoči sa zgrade toplane, srećno je završena. Foto: pixabay Muškarac je sam sišao sa dimnjaka i ušao u vozilo hitne pomoći. Sve je počelo oko 20.30, kada je prijavljeno da se na… »
Drama u kliničkom centru Srbije: Muškarac preti da će skočiti sa toplane, u toku akcija spasavanja
Večernje novosti 29.07.2022
MUŠKARAC preti da će skočiti sa toplane Kliničkog centra Srbije u Beogradu. M.Labudović Na lice mesta stigli su policija, hitna pomoć i vatrogasci. U toku je akcija spasavanja, a vatrogasci postavljaju dušek. (Telegraf) BONUS VIDEO - VATRENA… »
Vesti dana »

Dvojica dečaka napala dete (12) u Skejt parku kod "ušća": Oglasio se MUP: Događaj nije povezan sa blokadom Brankovog mosta
Blic pre 5 satijoš 1 povezana

"Evropa stoji iza Ukrajine": Makron posle sastanka sa Zelenskim: "Pozdravljam Trampa i njegove napore ka prekidu vatre"
Blic pre 4 satijoš 1 povezana

Arena „u blokadi“: „Pumpanje“, vređa se Vučić i niko neće da bude „ćaci“ (VIDEO)
Danas pre 52 minutajoš 1 povezana

„Ja sam čuo da su nas pustili“: Nedović se posle pobede nad Virtusom osvrnuo na spekulacije o meču u Pireju
Danas pre 2 satajoš 4 povezane