Povezane vesti
Idemo u Španiju na more Fanovi tvrde da je Anđelo Dalilin novi dečko, a evo šta je Ranković rekao na to
Alo 31.07.2022
Anđelo se ovim putem oglasio i rekao ovo. Dalila Dragojević i Filip Car okončali su vezu samo nekoliko dana nakon izlaska iz "Zadruge 5", a od tad i jedno i drugo tvrde da je ovo konačni raskid i da više ne postoji mogućnost da dođe do pomirenja. Ona je… »
Dalila ima novu ljubav? Filip Car otišao u zaborav, Dragojevićka pokazala kako uživa u sitne sate
Alo 31.07.2022
Dalila Dragojević i Filip Car okončali su vezu samo neki dana nakon izlaska iz "Zadruge 5" Dalila Dragojević i Filip Car okončali su vezu samo neki dana nakon izlaska iz "Zadruge 5", a od tad i jedno i drugo tvrde da je ovo konačni raskid i da više ne… »
Vesti dana »
Suđenje za slučaj Generalštab: Selaković negirao krivicu – „ne znam šta sam zgrešio“ (FOTO; VIDEO)
Danas pre 15 minutajoš 46 povezanih
Ministarka: Rok za podnošenje prijava za legalizaciju produžen za tri dana
Moj Novi Sad pre 10 minutajoš 54 povezane
"Do 2050. godine broj obolelih od raka porašće za 77 odsto": Alarmantno saopštenje Batuta, uradite testove.
Mondo pre 40 minutajoš 32 povezane
Završena sednica Skupštine Novog Sada: Usvojene sve tačke koje su bile na dnevnom redu
B92 pre 40 minutajoš 20 povezanih
Komisija za reviziju i ažuriranje biračkog spiska započela rad
Newsmax Balkans pre 2 satajoš 20 povezanih