Повезане вести
Шта ће јој пола имовине? Дао сам јој целу! Дејан Драгојевић брутално оплео по бившој - споменуо и Далилиног новог дечка!
Мондо 01.08.2022
Дејан Драгојевоћ коментарисао Далилу и дешавања након ријалитија. Дејан Драгојевоћ коментарисао Далилу и дешавања након ријалитија. Након што је садашњој девојци Александри Николић правио друштво док је у једној ординацији… »
Понашала се слободно и као заузета Цар проговорио о Далили и њеном новом дечку, па открио да ли он има нову љубав
Ало 01.08.2022
Развезао језик. Од синоћ јавност бруји о новом дечку Далиле Драгојевић, са којим је отпутовала у Црну Гору. Фанови спекулишу да се ради о Анђелу Ранковићу, а пред емисију "Народ пита" питали смо Филипа Цара како коментарише ово… »
Шта ће јој пола имовине кад сам јој ја дао целу? Дејан Драгојевић није штедео Далилу, Цара ће да пољуби, а веза са Алекс му…
Ало 01.08.2022
Проговорио и о њеном новом дечку. Дејан Драгојевић открио је како се осећа пред сусрет са Филипом Царем са којим га је бивша жена Далила преварила у ријалитију. Дејан је био насмејан и расположен. - Не знам како ће бити, онако… »
Вести дана »
ВЕЛИКА ПРОМЕНА ВРЕМЕНА СУТРА: Србија из плус 20 улази у захлађење, стиже киша, ветар и нагли пад температуре
Глас југа пре 48 минутајош 16 повезаних
Фудбалски судија убио бившу девојку: Свирепо убиство у Мостару, пратио је са пиштољем, а онда је упуцао у тоалету
Нова пре 1 сатјош 17 повезаних
Бајатовић: Подржаћемо било који предлог руске стране за НИС, Србија неће остати без гаса
РТВ пре 18 минутајош 11 повезаних