Povezane vesti

Šta će joj pola imovine? Dao sam joj celu! Dejan Dragojević brutalno opleo po bivšoj - spomenuo i Dalilinog novog dečka!

Šta će joj pola imovine? Dao sam joj celu! Dejan Dragojević brutalno opleo po bivšoj - spomenuo i Dalilinog novog dečka!

Mondo 01.08.2022
Dejan Dragojevoć komentarisao Dalilu i dešavanja nakon rijalitija. Dejan Dragojevoć komentarisao Dalilu i dešavanja nakon rijalitija. Nakon što je sadašnjoj devojci Aleksandri Nikolić pravio društvo dok je u jednoj ordinaciji vadila silikone iz… »
Šta će joj pola imovine kad sam joj ja dao celu? Dejan Dragojević nije štedeo Dalilu, Cara će da poljubi, a veza sa Aleks…

Šta će joj pola imovine kad sam joj ja dao celu? Dejan Dragojević nije štedeo Dalilu, Cara će da poljubi, a veza sa Aleks…

Alo 01.08.2022
Progovorio i o njenom novom dečku. Dejan Dragojević otkrio je kako se oseća pred susret sa Filipom Carem sa kojim ga je bivša žena Dalila prevarila u rijalitiju. Dejan je bio nasmejan i raspoložen. - Ne znam kako će biti, onako, kao i uvek. Nemamo… »
Ponašala se slobodno i kao zauzeta Car progovorio o Dalili i njenom novom dečku, pa otkrio da li on ima novu ljubav

Ponašala se slobodno i kao zauzeta Car progovorio o Dalili i njenom novom dečku, pa otkrio da li on ima novu ljubav

Alo 01.08.2022
Razvezao jezik. Od sinoć javnost bruji o novom dečku Dalile Dragojević, sa kojim je otputovala u Crnu Goru. Fanovi spekulišu da se radi o Anđelu Rankoviću, a pred emisiju "Narod pita" pitali smo Filipa Cara kako komentariše ovo. Printscreen -… »

Vesti dana »