Povezane vesti
Svakoj bivšoj sam bio drugi! Janjuš žestoko potkačio Maju Marinković - Ni sam ne veruje s kim je bio, evo šta je napisao
Mondo 01.08.2022
Marko Janjušević Janjuš oglasio se na društvenim mrežama i potkačio bivše devojke s kojima je bio u poslednjih nekoliko godina. Marko Janjušević Janjuš oglasio se na društvenim mrežama i potkačio bivše devojke s kojima je bio u poslednjih… »
Janjuš isprozivao Maju Marinković Bivši zadrugar ne može da veruje sa kim je bio, pa napisao ovo
Alo 01.08.2022
Isprozivao bivšu. Marko Janjušević Janjuš, koji je uništio svoj brak zbog Maje Marinković, potkačio sve svoje bivše na društvenim mrežama. - Moj veliki uspeh je što su mi bivše devojke u poslednjih tri bile fakultetski obrazovane i svakoj sam… »
Vesti dana »

BLOG UŽIVO „Srbija je ustala i stajaće neumorno do ispunjenja zahteva“: Studenti na protestima u više od 30 gradova zatražili izbore (FOTO, VIDEO)
Nova pre 17 minutajoš 20 povezanih

Statika će odlučiti: Kakva je sudbina Železničke stanice u Novom Sadu?
Vreme pre 5 satijoš 21 povezana

Pregovori studenata i Univerziteta ponovo bez dogovora, razgovori se nastavljaju
Serbian News Media pre 3 satajoš 16 povezanih

Rusija će udariti "orešnikom"! Odgovor Moskve mogao bi biti masovni raketni napad, sirene za vazdušnu opasnost širom Ukrajine!
Kurir pre 32 minutajoš 42 povezane

Sedam meseci od pada nadstrešnice - Protest u Novom Sadu kod Futoške pijace, blokada mostova u Beogradu
RTV pre 1 satjoš 37 povezanih