Povezane vesti
Javljam se kad osetim trenutak Ekskluzivno za Alo! Dejan Dragojević o Lepom Mići: Zahvalan sam mu za moj oporavak
Alo 03.08.2022
Nakon što se oglasio Lepi Mića, Kako Alo! saznaje, od krštenja odustao je sam Dejan Dragojević i o tome je nedavno obavestio i nesuđenog kuma Lepog Miću, s kojim se još u "Zadruzi" dogovorio o svim detaljima krštenja. Nakon Mićine izjave da nikoga ne… »
Lepi Mića ekskluzivno za Alo! Progovorio o krštenju Dejana Dragojevića, pa se dotakao zdravstvenog stanja Miljane Kulić
Alo 03.08.2022
Lepi Mića nikad iskrenije o Dejanu Dragojeviću i njegovom krštenju, pa se dotakao i Miljaninog zdravstvenog stanja. Iako je bilo najavljeno za veliki hrišćanski praznik Svetog Ilije, krštenje Dejana Dragojevića je otkazano i do tog svetog čina nije ni… »
Vesti dana »

Usvojen rebalans budžeta Novog Sada: Evo na šta će se trošiti 48,98 milijardi dinara
Radio 021 pre 49 minutajoš 61 povezana

Završena sednica Skupštine Grada Novog Sada, usvojene sve tačke
Politika pre 14 minutajoš 16 povezanih

Raketa pala ispred rezidencije srpskog ambasadora u Tel Avivu, evakuaciju čeka 80 naših građana
N1 Info pre 5 satijoš 30 povezanih

Jusein bolt prvi zvanični ambasador izložbe Ekspo 2027. U Beogradu Predsednik Vučić: Da oborimo sve rekorde i budemo najbolji svih vremena
Kurir pre 4 minutajoš 66 povezanih