Повезане вести
Миљана се пробудила из коме, па одмах позвала Инди: Чула сам се са њом, рекла сам јој шта никако не сме да ради
Ало 03.08.2022
Миљана Кулић је пре две недеље оперисала желудац у Турској, међутим, неколико дана након тога због компликација хоспитализована је у Клиничком центру Ниш. Миљана Кулић је пре две недеље оперисала желудац у Турској, међутим… »
Имам ожиљак преко целог стомака, страшно је шта су ми урадили! Миљана Кулић се први пут огласила
Ало 03.08.2022
Миљана Кулић пре две недеље оперисала је желудац у Турској. Миљана Кулић победила је смрт и коначно се пробудила из вештачке коме у којој су је лекари у Клиничком центру у Нишу држали због операције приликом које су јој… »
Нисам добро, не могу да говорим! Синиша Кулић открива како се осећа: Марија проводи и по 12 сати у болници
Ало 03.08.2022
Миљана Кулић данас је премештена са интензивне неге у болничку собу. Миљана Кулић данас је премештена са интензивне неге у болничку собу, а вест о томе њен отац Синиша Кулић је добио код куће. Фото: Ало/илустрација Док се… »
Вести дана »
Годишњица бруталне ликвидације породице Зец: Одржана комеморација за Михајла, Марију и ћерку Александру
Блиц пре 7 сатијош 1 повезана
Карлос Сајнц: Норис је доказао да и добар момак може да буде шампион Формуле 1
Данас пре 4 сатијош 1 повезана
Стотине књига оштећене у Лувру: Цурење воде погодило библиотеку египатских антиквитета
Курир пре 36 минутајош 1 повезана