Повезане вести

Миљана се пробудила из коме, па одмах позвала Инди: Чула сам се са њом, рекла сам јој шта никако не сме да ради

Миљана се пробудила из коме, па одмах позвала Инди: Чула сам се са њом, рекла сам јој шта никако не сме да ради

Ало 03.08.2022
Миљана Кулић је пре две недеље оперисала желудац у Турској, међутим, неколико дана након тога због компликација хоспитализована је у Клиничком центру Ниш. Миљана Кулић је пре две недеље оперисала желудац у Турској, међутим… »
Имам ожиљак преко целог стомака, страшно је шта су ми урадили! Миљана Кулић се први пут огласила

Имам ожиљак преко целог стомака, страшно је шта су ми урадили! Миљана Кулић се први пут огласила

Ало 03.08.2022
Миљана Кулић пре две недеље оперисала је желудац у Турској. Миљана Кулић победила је смрт и коначно се пробудила из вештачке коме у којој су је лекари у Клиничком центру у Нишу држали због операције приликом које су јој… »
Нисам добро, не могу да говорим! Синиша Кулић открива како се осећа: Марија проводи и по 12 сати у болници

Нисам добро, не могу да говорим! Синиша Кулић открива како се осећа: Марија проводи и по 12 сати у болници

Ало 03.08.2022
Миљана Кулић данас је премештена са интензивне неге у болничку собу. Миљана Кулић данас је премештена са интензивне неге у болничку собу, а вест о томе њен отац Синиша Кулић је добио код куће. Фото: Ало/илустрација Док се… »

Вести дана »