Povezane vesti
Miljana se probudila iz kome, pa odmah pozvala Indi: Čula sam se sa njom, rekla sam joj šta nikako ne sme da radi
Alo 03.08.2022
Miljana Kulić je pre dve nedelje operisala želudac u Turskoj, međutim, nekoliko dana nakon toga zbog komplikacija hospitalizovana je u Kliničkom centru Niš. Miljana Kulić je pre dve nedelje operisala želudac u Turskoj, međutim, nekoliko dana nakon… »
Imam ožiljak preko celog stomaka, strašno je šta su mi uradili! Miljana Kulić se prvi put oglasila
Alo 03.08.2022
Miljana Kulić pre dve nedelje operisala je želudac u Turskoj. Miljana Kulić pobedila je smrt i konačno se probudila iz veštačke kome u kojoj su je lekari u Kliničkom centru u Nišu držali zbog operacije prilikom koje su joj odstanili puknutu… »
Nisam dobro, ne mogu da govorim! Siniša Kulić otkriva kako se oseća: Marija provodi i po 12 sati u bolnici
Alo 03.08.2022
Miljana Kulić danas je premeštena sa intenzivne nege u bolničku sobu. Miljana Kulić danas je premeštena sa intenzivne nege u bolničku sobu, a vest o tome njen otac Siniša Kulić je dobio kod kuće. Foto: Alo/ilustracija Dok se Miljana borila za… »
Vesti dana »
Holandski šef diplomatije odložio posetu Izraelu zbog „trenutnih okolnosti”
Politika pre 47 minutajoš 61 povezana
(VIDEO) Kreni, stani, idemo ponovo: Kako je Alija Balijagić „glumio“ u svom privođenju
N1 Info pre 3 satajoš 103 povezane