Повезане вести

Митро'с он фире: Два гола српске гол машине, ни одбрана Ливерпула му није могла ништа (видео)

Митро'с он фире: Два гола српске гол машине, ни одбрана Ливерпула му није могла ништа (видео)

Спортски журнал 06.08.2022
Фулам и Ливерпул су ремизирали (2:2) у првом колу Премијер лиге, а звезда дана био је Србин Александар Митровић који је постигао оба гола за домаћи тим. Александар Митровић не може бити заустављен! Сјајна форма из прошле сезоне… »
Митар разбио Ливерпул, па послао поруку Енглеској: Не занима ме шта пишу о мени, нико ми није конкуренција!

Митар разбио Ливерпул, па послао поруку Енглеској: Не занима ме шта пишу о мени, нико ми није конкуренција!

Мондо 06.08.2022
Многи су се питали да ли он то може? Сада су добили одговор! Многи су се питали да ли он то може? Сада су добили одговор! Енглеска бруји о Александру Митровићу! Дао је два гола Ливерпулу, поигравао се са Вирџилом Ван Дајком и… »
ЕСПН оценио Митровића: ''Коначно спреман за ПЛ! Фирмино најгори!''

ЕСПН оценио Митровића: ''Коначно спреман за ПЛ! Фирмино најгори!''

Спортске.нет 06.08.2022
Један од најконкретнијих по том питању је ЕСПН који је Митровићу дао највишу оцену од свих играча, добио је деветку и наравно, проглашен за најбољег играча утакмице између Фулама и Ливерпула (2:2). ''Александар Митровић, који… »
Пре Митровића то никоме никад није успело против Ван Дајка

Пре Митровића то никоме никад није успело против Ван Дајка

Спорт клуб 06.08.2022
Невероватан статистички податак објавили су енглески медији после утакмице Фулам - Ливерпул. Први меч суботњег програма Премијер лиге завршен је у Лондону нерешеним резултатом 2:2, а у центру пажње био је Александар Митровић… »
Ван Дајкова ноћна мора: Пре Митровића му то нико никад није урадио у Енглеској

Ван Дајкова ноћна мора: Пре Митровића му то нико никад није урадио у Енглеској

Н1 Инфо 06.08.2022
Невероватан статистички податак објавили су енглески медији после утакмице Фулам - Ливерпул. Први меч суботњег програма Премијер лиге завршен је у Лондону нерешеним резултатом 2:2, а у центру пажње био је Александар Митровић… »
Мало руке, мало варка, мало искуство! Огласио се Митар, објаснио како је разбио Ливерпул: Знао сам где ће лопта!

Мало руке, мало варка, мало искуство! Огласио се Митар, објаснио како је разбио Ливерпул: Знао сам где ће лопта!

Мондо 06.08.2022
Српски центарфор после меча за ТВ Арена спорт описао оба гола против Ливерпула. Српски центарфор после меча за ТВ Арена спорт описао оба гола против Ливерпула Српски центарфор Александар Митровић дао је два гола Ливерпулу и био… »
Митровић: Испустили смо победу, али и реми је добар резултат против Ливерпула

Митровић: Испустили смо победу, али и реми је добар резултат против Ливерпула

Бета 06.08.2022
Фудбалер Фулама Александар Митровић рекао је да је његова екипа испустила победу против Ливерпула у данашњој утакмици у Премијер лиги, али да је и реми добар резултат против једне од најбољих екипа на свету. "Да је неко пре… »
Митар за ''Арену'': ''Мало сам се послужио рукама, мало на искуство...''

Митар за ''Арену'': ''Мало сам се послужио рукама, мало на искуство...''

Спортске.нет 06.08.2022
Фулам и Ливерпул су данас поделили бодове, било је 2:2, а двоструки стрелац за домаћи тим био је наш Александар Митровић који је два пута доносио вођство свом тиму. После утакмице је своје утиске изнео у разговору за ТВ Арена… »
Митровић након врхунске утакмице против Ливерпула: Изгубили смо два бода против једних од најбољих! (видео)

Митровић након врхунске утакмице против Ливерпула: Изгубили смо два бода против једних од најбољих! (видео)

Хот спорт 06.08.2022
Фудбалери Фулама и Ливерпула ремизирали су у Лондону на Крејвен Котиџу, резултатом 2:2, а централна фигура утакмице био је без сумње Александар Митровић. Српски нападач одиграо је меч за памћење, деловао је готово префектно, а… »
Тренер Фулама препун хвале за Митровића: Константно притиска противника, то је фантастично!

Тренер Фулама препун хвале за Митровића: Константно притиска противника, то је фантастично!

Хот спорт 06.08.2022
Фудбалери Фулама и Ливерпула ремизирали су у Лондону на Крејвен Котиџу, резултатом 2:2, а централна фигура утакмице био је без сумње Александар Митровић. Српски нападач одиграо је меч за памћење, деловао је готово префектно, а… »
"Митар је животиња, сви сте САД то видели!" Енглеска бруји о српском нападачу и то не само због голова!

"Митар је животиња, сви сте САД то видели!" Енглеска бруји о српском нападачу и то не само због голова!

Мондо 06.08.2022
Александар Митровић је још једном доказао да је нападач за велика дела. Александар Митровић је још једном доказао да је нападач за велика дела. Ливерпул је дошао на "Крејвен Котиџ" са намером да против прошлогодишњег… »
Силва: Код Митровића се не ради само о головима

Силва: Код Митровића се не ради само о головима

Спорт клуб 06.08.2022
Фулам је два пута водио на утакмици головима Александра Митровића, али је Ливерпул успео да стигне до ремија 2:2. Тренер Фулама Марко Силва рекао је да је задовољан игром својих играча против Ливерпула и додао да је српски… »
Митровић даје много више од голова: Менаџер Фулама Марко Силва одушевљен фантастичном игром српског нападача (видео)

Митровић даје много више од голова: Менаџер Фулама Марко Силва одушевљен фантастичном игром српског нападача (видео)

Вечерње новости 06.08.2022
МЕНАЏЕР Фулама Марко Силва изјавио је данас да Александар Митровић доноси његовом тиму много више од самог постизања голова. ФОТО: Тањуг/АП Митровић је био двоструки стрелац против Ливерпула и најзаслужнији за реми Фулама… »
Митровић двоструки стрелац у ремију Фулама против Ливерпула

Митровић двоструки стрелац у ремију Фулама против Ливерпула

Дневник 06.08.2022
ЛОНДОН: Нападач фудбалске репрезентације Србије Александар Митровић постигао је данас оба гола у ремију Фулама и Ливерпула - 2:2 (1:0) у првом колу Премијер лиге. Митровић је први гол на мечу постигао главом у 32. минуту пошто је… »
Митар га разбио, а јиргену клопу је крив "сув терен"!? Немцу се смеју због овог правдања после утакмице!

Митар га разбио, а јиргену клопу је крив "сув терен"!? Немцу се смеју због овог правдања после утакмице!

Мондо 06.08.2022
Менаџер Ливерпула нашао је помало невероватан разлог за кикс свог тима на гостовању Фуламу почетку сезоне. Менаџер Ливерпула нашао је помало невероватан разлог за кикс свог тима на гостовању Фуламу почетку сезоне. Српски… »
Овако је Митровић разбио најбољег на свету! Ломио му кичму, излудео га као нико – Ливерпул ништа није могао Србину!

Овако је Митровић разбио најбољег на свету! Ломио му кичму, излудео га као нико – Ливерпул ништа није могао Србину!

Мондо 06.08.2022
Александар Митровић бриљирао је против Ливерпула... Александар Митровић бриљирао је против Ливерпула... Александру Митровићу Ливерпул није могао ништа! Дао му је два гола и не само то, са неколико потеза излудео је најбољег… »
Бриљантни Митровић за бод Фулама против Ливерпула

Бриљантни Митровић за бод Фулама против Ливерпула

Н1 Инфо 06.08.2022
Тамо где је стао у Чемпионшипу, Александар Митровић је наставио у Премијер лиги. Српски центарфор је са два гола био најзаслужнији што је његов Фулам на старту сезоне ремизирао са фаворизованим Ливерпулом 2:2. Фулам је био веома… »
Митар не стаје - нови гол Ливерпулу! Уништава најбољег штопера света, Србин је незаустављив! (видео)

Митар не стаје - нови гол Ливерпулу! Уништава најбољег штопера света, Србин је незаустављив! (видео)

Мондо 06.08.2022
Александар Митровић дао је још један гол Ливерпулу... Александар Митровић дао је још један гол Ливерпулу... Александар Митровић блиста. Дао је још један гол Ливерпулу, овог пута са пенала у 72. минуту! Био је то погодак за ново… »

Вести дана »