Povezane vesti
Zvezda ozvaničila dovođenje levog beka: ‘Postao sam deo velikog kluba – Razgovarao sam sa Markom Marinom!’ (foto) (video)…
Hot sport 07.08.2022
Milan Rodić dobio je konkurenciju na levom beku! Talentovani levi bek iz Gruzije Irakli Azarov potpisao je petogodišnji ugovor sa Crvenom zvezdom i u društvu našeg sportskog direktora Mitra Mrkele predstavljen je na stadionu “Rajko Mitić”. – Srećan sam… »
"Herkules na marakani"! Zvezda predstavila novo pojačanje - sjajan marketinški potez crveno-belih (video)
Večernje novosti 07.08.2022
HERKULES je došao na "Marakanu". foto: EPA Crvena zvezda dovela je novo pojačanje – najavljen je Irakli Azarovi, a sada je i zvanično stigao u prestonicu. Igrač je promovisan u prostorijama kluba, a u redove prvaka Srbije stiže iz gruzijskog Dinamo… »
Vesti dana »
Završen pretres stana Aca Đukanovića u Podgorici: Policija krenula prema kući u Nikšiću
Nova pre 24 minutajoš 27 povezanih
Dolovac: BIA zvala tužioce u vezi sa glasanjem za VST; Vujić: Sve je na nivou spekulacija
Radio 021 pre 1 satjoš 10 povezanih
Poljoprivrednici traže hitan sastanak sa Macutom: "Ne možemo da pregovaramo sa ministrom Glamočićem"
Newsmax Balkans pre 3 satajoš 19 povezanih
Izborna komisija u Knjaževcu poništila rešenje o proglašenju liste "Aleksandar Vučić - Knjaževac, naša porodica"
Newsmax Balkans pre 3 satajoš 23 povezane