Повезане вести

Дејан кришом био у Шепку и није хтео ни да види далилиног оца?! Огласио се Хусо после изненадног сусрета с Драгојевићима

Дејан кришом био у Шепку и није хтео ни да види далилиног оца?! Огласио се Хусо после изненадног сусрета с Драгојевићима

Мондо 07.08.2022
Хусо Мујић открио је детаље сусрета с Дејановим оцем Гораном Драгојевићем. Хусо Мујић открио је детаље сусрета с Дејановим оцем Гораном Драгојевићем. Победник Задруге Дејан Драгојевић био је у Горњем Шепку, где живи Далилин… »
Деки ми је послао богат поклон Хусо Мујић открио детаље посете Драгојевића, задругар имао овај захтев

Деки ми је послао богат поклон Хусо Мујић открио детаље посете Драгојевића, задругар имао овај захтев

Ало 07.08.2022
На опште изненађење, Дејан није ушао у кућу бившег таста, па је Хусо угостио само Горана. Горан Драгојевић и Дејан Драгојевић дошли у Горњи Шепак у којем је Дејан живео са бившом супругом Далилом, како би довели пса Тедија. Том… »
Хусо Мујић проговорио о сусрету са драгојевићима Дејан није хтео ни да га види, откривени сви детаљи посете Шепку

Хусо Мујић проговорио о сусрету са драгојевићима Дејан није хтео ни да га види, откривени сви детаљи посете Шепку

Ало 07.08.2022
Хусо се огласио и рекао да није ни знао да је Дејан био у Шепку. Након што га је посетио Горан Драгојевић, отац још увек званичног зета Дејана Драгојевића, Далилин отац Хусо Мујић огласио се и рекао да није ни знао да је Дејан… »
Овако се Дејан спремао за пут у Шепак Драгојевић мислио на све, понео Тедију пасош, а ево ко је био са њима у ауту

Овако се Дејан спремао за пут у Шепак Драгојевић мислио на све, понео Тедију пасош, а ево ко је био са њима у ауту

Ало 07.08.2022
Припреме пре пута. Дејан Драгојевић је први пут након изласка из ријалитија посетио родно место своје бивше супруге Далиле, село Горњи Шепак у Босни и Херцеговини. Он је на друштвеним мрежама објавио видео снимке који су настали… »
Далила сазнала да је Дејан у тајности отишао у Шепак Драгојевићка се одмах огласила: Рекла сам да увек може да дође, нека је…

Далила сазнала да је Дејан у тајности отишао у Шепак Драгојевићка се одмах огласила: Рекла сам да увек може да дође, нека је…

Ало 07.08.2022
Огласила се Далила након Дејановог доласка у Шепак. Након што је Дејан Драгојевић у строгој тајности, у пратњи свог оца Горана, посетио Горњи Шепак огласила се Далила Драгојевић. Како каже, драго јој је што је Дејан коначно… »
Дејан отишао у Горњи Шепак Драгојевић посетио бившег таста, а ево шта је повод (фото)

Дејан отишао у Горњи Шепак Драгојевић посетио бившег таста, а ево шта је повод (фото)

Ало 07.08.2022
Неочекивано. Још у "Задрузи" Драгојевићи су се договорили да заједничког пса Дејана и Далиле, Тедија, врате у Горњи Шепак, а да Дејанов аутомобил одвезу у Ветерник, што се данас и реализовало. Далила је обавештена да јој је пас… »

Вести дана »