Povezane vesti
"Zovi moju ženu i negiraj da smo zajedno" - Pretučenoj pevačici Granda nasilnik pretio i ranije: "Plašim se za život"
Mondo 08.08.2022
Pevačicu Granda Marinu Radosavljević pretukao je, kako tvrdi, bivši partner na festivalu u Vrnjačkoj Banji. Pevačicu Granda Marinu Radosavljević pretukao je, kako tvrdi, bivši partner na festivalu u Vrnjačkoj Banji. Marina Radosavljević je… »
Zovi moju ženu i negiraj da smo zajedno! Marina Radosavljević brutalno pretučena, nasilnik joj i pre pretio, sad se plaši…
Kurir 08.08.2022
Pevačica Marina Radosavljević pretučena je u Vrnjačkoj Banji na festivalu od strane bišeg partnera. Marina je sada istakla da se plaši za sopstveni život. - Bila sam na Love festu da ispoštujem drugaricu koja je došla iz Beograda. On je prišao… »
Bivši ljubavnik sam ušetao u policijsku stanicu! Policija ga ispituje jer je pevačici Granda naneo teške telesne povrede!
Kurir 08.08.2022
Pevačica Granda Marina Radosavljević pretučena je u ranim jutarnjim časovima u Vrnjačkoj Banji, nakon čega je hitno primljena u bolnicu u Kraljevu gde je i dalje smeštena zbog povreda koje joj je naneo, prema njenim tvrdnjama, njen bivši ljubavnik… »
"Predao se policiji muškarac koji me je pretukao!" Oglasila se zvezda Granda i iznela jezive detalje napada (video)
Mondo 08.08.2022
Marina Radosavljević je u bolnici zbog nasilja koje je pretrpela od, kako tvrdi, bivšeg dečka s kojim već duže nije u kontaktu. Marina Radosavljević je u bolnici zbog nasilja koje je pretrpela od, kako tvrdi, bivšeg dečka s kojim već duže nije u… »
Njih su partneri tukli do krvi: Ove žene sa srpske estrade trpele su brutalno nasilje, jedna je fatalno završila!
Kurir 08.08.2022
Marina Radosavljević Maki, pevačica "Granda", pretučena je 4. avgusta u Vrnjačkoj Banji kada je jedva preživela. Pevačicu je navodno pretukao njen bivši ljubavnik I. T, koji se sam predao policiji. Marina se trenutno nalazi u bolnici u Kraljevu… »
Predao se bivši ljubavnik koji je pretukao pevačicu granda! Marina otkrila detalje brutalnog napada, evo kako se sad oseća
Kurir 08.08.2022
Marina Radosavljević pretučena je 4. avgusta u Vrnjačkoj Banji. a nju je navodno pretukao njen bivši ljubavnik I. T. koji se, kako prenose mediji, predao policiji. - Malo mi je bolje, svesnija sam i razgovetnije govorim, ali i dalje imam vrtoglavice… »
Uleteo je i nokautirao me, progutala sam jezik, krv je šikljala: Pevačica Granda opisala kako ju je bivši ljubavnik jezivo…
Kurir 08.08.2022
Marina Radosavljević pretučena je 4. avgusta u Vrnjačkoj Banji. a nju je navodno pretukao njen bivši ljubavnik I. T. koji se, kako nam je rekla pevačica, predao policiji. Uznemirena pevačica Granda javila se Kuriru iz bolnice, gde se nalazi već… »
Srpsku pevačicu pretukao bivši dečko!? "Počeo je da me pesniči pred svima, polomljen mi je prst, a lice unakaženo!"
Mondo 08.08.2022
Marina Radosevljiće pretučena dok se provodila sa drugaricama u jednom klubu. Marina Radosevljiće pretučena dok se provodila sa drugaricama u jednom klubu. Marina Radosavljević Maki u razmaku od nepunih pola godine proživela je čak dva fizička… »
Pevačicu Granda pretukao bivši ljubavnik: Ovo su svi detalji napada zbog koga je završila u bolnici
Svet & Skandal 08.08.2022
Pretučena pevačica otkrila je šta se sve dešavalo kobne noći Marina Radosavljević Maki, pevačica „Granda“, pretučena je 4. avgusta u Vrnjačkoj Banji kada je jedva preživela. Pevačicu je pretukao njen bivši ljubavnik I. T. za kojim policija… »
Ko je marina Radosavljević koju je prebio ljubavnik! Već je krvnički pretučena, žena Marininog bivšeg dečka tad…
Kurir 08.08.2022
Marina Radosavljević Maki, pevačica "Granda", pretučena je 4. avgusta u Vrnjačkoj Banji kada je jedva preživela. Pevačicu je navodno pretukao njen bivši ljubavnik I. T. za kojim policija intenzivno traga. Ona se trenutno nalazi u bolnici u… »
Vesti dana »
Ispred Ambasade Crne Gore u Beogradu ostavljeno 12 ruža za poginule na Cetinju
Danas pre 6 satijoš 8 povezanih
Zvezda pobedila Baskoniju u dramatičnom finišu, crveno-beli u zoni plej-ofa
Danas pre 5 satijoš 2 povezane
FBI promenio stav: Napadač na novogodišnju masu ljudi u Nju Orelansu ipak bio sam
Danas pre 9 satijoš 4 povezane
Netanjahu poslao delegaciju na pregovore u Dohi: Glavne teme - prekid vatre sa Hamasom i oslobađanje talaca
Kurir pre 2 satajoš 2 povezane