Повезане вести
"Зови моју жену и негирај да смо заједно" - Претученој певачици Гранда насилник претио и раније: "Плашим се за живот"
Мондо 08.08.2022
Певачицу Гранда Марину Радосављевић претукао је, како тврди, бивши партнер на фестивалу у Врњачкој Бањи. Певачицу Гранда Марину Радосављевић претукао је, како тврди, бивши партнер на фестивалу у Врњачкој Бањи. Марина… »
Зови моју жену и негирај да смо заједно! Марина Радосављевић брутално претучена, насилник јој и пре претио, сад се плаши за…
Курир 08.08.2022
Певачица Марина Радосављевић претучена је у Врњачкој Бањи на фестивалу од стране бишег партнера. Марина је сада истакла да се плаши за сопствени живот. - Била сам на Лове фесту да испоштујем другарицу која је дошла из… »
Бивши љубавник сам ушетао у полицијску станицу! Полиција га испитује јер је певачици Гранда нанео тешке телесне повреде!
Курир 08.08.2022
Певачица Гранда Марина Радосављевић претучена је у раним јутарњим часовима у Врњачкој Бањи, након чега је хитно примљена у болницу у Краљеву где је и даље смештена због повреда које јој је нанео, према њеним тврдњама… »
Њих су партнери тукли до крви: Ове жене са српске естраде трпеле су брутално насиље, једна је фатално завршила!
Курир 08.08.2022
Марина Радосављевић Маки, певачица "Гранда", претучена је 4. августа у Врњачкој Бањи када је једва преживела. Певачицу је наводно претукао њен бивши љубавник И. Т, који се сам предао полицији. Марина се тренутно налази у… »
"Предао се полицији мушкарац који ме је претукао!" Огласила се звезда Гранда и изнела језиве детаље напада (видео)
Мондо 08.08.2022
Марина Радосављевић је у болници због насиља које је претрпела од, како тврди, бившег дечка с којим већ дуже није у контакту. Марина Радосављевић је у болници због насиља које је претрпела од, како тврди, бившег дечка с којим… »
Предао се бивши љубавник који је претукао певачицу гранда! Марина открила детаље бруталног напада, ево како се сад осећа
Курир 08.08.2022
Марина Радосављевић претучена је 4. августа у Врњачкој Бањи. а њу је наводно претукао њен бивши љубавник И. Т. који се, како преносе медији, предао полицији. - Мало ми је боље, свеснија сам и разговетније говорим, али и… »
Улетео је и нокаутирао ме, прогутала сам језик, крв је шикљала: Певачица Гранда описала како ју је бивши љубавник језиво…
Курир 08.08.2022
Марина Радосављевић претучена је 4. августа у Врњачкој Бањи. а њу је наводно претукао њен бивши љубавник И. Т. који се, како нам је рекла певачица, предао полицији. Узнемирена певачица Гранда јавила се Куриру из болнице… »
Српску певачицу претукао бивши дечко!? "Почео је да ме песничи пред свима, поломљен ми је прст, а лице унакажено!"
Мондо 08.08.2022
Марина Радосевљиће претучена док се проводила са другарицама у једном клубу. Марина Радосевљиће претучена док се проводила са другарицама у једном клубу. Марина Радосављевић Маки у размаку од непуних пола године проживела је… »
Ко је марина Радосављевић коју је пребио љубавник! Већ је крвнички претучена, жена Марининог бившег дечка тад наручила батине…
Курир 08.08.2022
Марина Радосављевић Маки, певачица "Гранда", претучена је 4. августа у Врњачкој Бањи када је једва преживела. Певачицу је наводно претукао њен бивши љубавник И. Т. за којим полиција интензивно трага. Она се тренутно налази у… »
Певачицу Гранда претукао бивши љубавник: Ово су сви детаљи напада због кога је завршила у болници
Свет & Скандал 08.08.2022
Претучена певачица открила је шта се све дешавало кобне ноћи Марина Радосављевић Маки, певачица „Гранда“, претучена је 4. августа у Врњачкој Бањи када је једва преживела. Певачицу је претукао њен бивши љубавник И. Т. за… »
Вести дана »
Срушио свој бивши клуб! Огласио се Његош Петровић након победе над Звездом!
Курир пре 3 минутајош 110 повезаних
"Можда ћемо морати да обарамо руске авионе": Председник НАТО државе запретио Москви да ће предузети озбиљније акције
Курир пре 1 сатјош 51 повезана
Партизан везао другу победу без Жељка Обрадовиц́а – Бонга разбио Румуне
Спутник пре 38 минутајош 37 повезаних