Повезане вести

"Зови моју жену и негирај да смо заједно" - Претученој певачици Гранда насилник претио и раније: "Плашим се за живот"

"Зови моју жену и негирај да смо заједно" - Претученој певачици Гранда насилник претио и раније: "Плашим се за живот"

Мондо 08.08.2022
Певачицу Гранда Марину Радосављевић претукао је, како тврди, бивши партнер на фестивалу у Врњачкој Бањи. Певачицу Гранда Марину Радосављевић претукао је, како тврди, бивши партнер на фестивалу у Врњачкој Бањи. Марина… »
Зови моју жену и негирај да смо заједно! Марина Радосављевић брутално претучена, насилник јој и пре претио, сад се плаши за…

Зови моју жену и негирај да смо заједно! Марина Радосављевић брутално претучена, насилник јој и пре претио, сад се плаши за…

Курир 08.08.2022
Певачица Марина Радосављевић претучена је у Врњачкој Бањи на фестивалу од стране бишег партнера. Марина је сада истакла да се плаши за сопствени живот. - Била сам на Лове фесту да испоштујем другарицу која је дошла из… »
Бивши љубавник сам ушетао у полицијску станицу! Полиција га испитује јер је певачици Гранда нанео тешке телесне повреде!

Бивши љубавник сам ушетао у полицијску станицу! Полиција га испитује јер је певачици Гранда нанео тешке телесне повреде!

Курир 08.08.2022
Певачица Гранда Марина Радосављевић претучена је у раним јутарњим часовима у Врњачкој Бањи, након чега је хитно примљена у болницу у Краљеву где је и даље смештена због повреда које јој је нанео, према њеним тврдњама… »
Њих су партнери тукли до крви: Ове жене са српске естраде трпеле су брутално насиље, једна је фатално завршила!

Њих су партнери тукли до крви: Ове жене са српске естраде трпеле су брутално насиље, једна је фатално завршила!

Курир 08.08.2022
Марина Радосављевић Маки, певачица "Гранда", претучена је 4. августа у Врњачкој Бањи када је једва преживела. Певачицу је наводно претукао њен бивши љубавник И. Т, који се сам предао полицији. Марина се тренутно налази у… »
"Предао се полицији мушкарац који ме је претукао!" Огласила се звезда Гранда и изнела језиве детаље напада (видео)

"Предао се полицији мушкарац који ме је претукао!" Огласила се звезда Гранда и изнела језиве детаље напада (видео)

Мондо 08.08.2022
Марина Радосављевић је у болници због насиља које је претрпела од, како тврди, бившег дечка с којим већ дуже није у контакту. Марина Радосављевић је у болници због насиља које је претрпела од, како тврди, бившег дечка с којим… »
Предао се бивши љубавник који је претукао певачицу гранда! Марина открила детаље бруталног напада, ево како се сад осећа

Предао се бивши љубавник који је претукао певачицу гранда! Марина открила детаље бруталног напада, ево како се сад осећа

Курир 08.08.2022
Марина Радосављевић претучена је 4. августа у Врњачкој Бањи. а њу је наводно претукао њен бивши љубавник И. Т. који се, како преносе медији, предао полицији. - Мало ми је боље, свеснија сам и разговетније говорим, али и… »
Улетео је и нокаутирао ме, прогутала сам језик, крв је шикљала: Певачица Гранда описала како ју је бивши љубавник језиво…

Улетео је и нокаутирао ме, прогутала сам језик, крв је шикљала: Певачица Гранда описала како ју је бивши љубавник језиво…

Курир 08.08.2022
Марина Радосављевић претучена је 4. августа у Врњачкој Бањи. а њу је наводно претукао њен бивши љубавник И. Т. који се, како нам је рекла певачица, предао полицији. Узнемирена певачица Гранда јавила се Куриру из болнице… »
Српску певачицу претукао бивши дечко!? "Почео је да ме песничи пред свима, поломљен ми је прст, а лице унакажено!"

Српску певачицу претукао бивши дечко!? "Почео је да ме песничи пред свима, поломљен ми је прст, а лице унакажено!"

Мондо 08.08.2022
Марина Радосевљиће претучена док се проводила са другарицама у једном клубу. Марина Радосевљиће претучена док се проводила са другарицама у једном клубу. Марина Радосављевић Маки у размаку од непуних пола године проживела је… »
Ко је марина Радосављевић коју је пребио љубавник! Већ је крвнички претучена, жена Марининог бившег дечка тад наручила батине…

Ко је марина Радосављевић коју је пребио љубавник! Већ је крвнички претучена, жена Марининог бившег дечка тад наручила батине…

Курир 08.08.2022
Марина Радосављевић Маки, певачица "Гранда", претучена је 4. августа у Врњачкој Бањи када је једва преживела. Певачицу је наводно претукао њен бивши љубавник И. Т. за којим полиција интензивно трага. Она се тренутно налази у… »
Певачицу Гранда претукао бивши љубавник: Ово су сви детаљи напада због кога је завршила у болници

Певачицу Гранда претукао бивши љубавник: Ово су сви детаљи напада због кога је завршила у болници

Свет & Скандал 08.08.2022
Претучена певачица открила је шта се све дешавало кобне ноћи Марина Радосављевић Маки, певачица „Гранда“, претучена је 4. августа у Врњачкој Бањи када је једва преживела. Певачицу је претукао њен бивши љубавник И. Т. за… »

Вести дана »