Povezane vesti

Neviđeni skandal episkopa SPC! Pozivao na ubijanje gejeva i kleo premijerku

Kurir 12.08.2022
Episkop banatski Nikanor napravio je neviđeni skandal kada je u svojoj besedi prokleo premijerku Anu Brnabić, ali i sve one koji će u septembru u Beogradu učestvovati na EuroPrajdu. On je praktično pozvao na nasilje i ubijanje pripadnika LGBT… »

Predsednik Srbije: Nikanor je uvredio sebe i unizio Srpsku pravoslavnu crkvu

N1 Info 12.08.2022
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da je episkop banatski Nikanor uvredama koje je uputio na račun premijerke Srbije Ane Brnabić i LGBT populacije uvredio sebe i Srpsku pravoslavnu crkvu. „Episkop Nikanor je izvređao sebe i našu crkvu… »

"Episkop Nikanor je izvređao sebe i unizio našu crkvu"

B92 12.08.2022
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić prokomentarisao je javnu besedu episkopa banatskog Nikanora koji u njoj proklinje premijerku Srbije Anu Brnabić. "Episkop je izvređao sebe, ponizio sebe i našu crkvu", rekao je Vučić. "Da vi kažete da je brat… »

Vučić: Episkop Nikanor je izvređao sebe i unizio našu Crkvu

Euronews 12.08.2022
Predsednik Srbije govorio o besedi koju je izrekao episkop Nikanor, a u kojoj je pozvao na nasilje protiv pripadnika LGBTQ+ populacije, te uputio uvrede porodici premijerke Ane Brnabić. "On je prvo izvređao sebe i crkvu, mnogo više nego bilo šta… »

Skandal: Episkop Nikanor pozvao na „upotrebu oružja“ na Prajdu, prokleo Brnabić

Nova 12.08.2022
U skandaloznoj javnoj besedi, episkop banatski Nikanor praktično je prokleo premijerku Anu Brnabić, ali i sve one koji će učestvovati na EuroPrajdu u septembru u Beogradu. Izjavio je i da bi "upotrebio oružje" protiv učesnika Parade ponosa. Nikanor… »

Mediji: Episkop Nikanor prokleo učesnike Prajda, ustaćemo svi protiv toga

Beta 12.08.2022
Episkop banatski Nikanor prokleo je danas premijerku Anu Brnabić i sve one koji će učestvovati na EuroPrajdu u septembru u Beogradu. Izjavio je da bi "upotrebio i oružje" protiv učesnika Parade ponosa, javio je portal Nova S. Nikanor je Anu Brnabić… »

Ana Oreg (PSG): Izjava episkopa Nikanora je i protiv vere i protiv Ustava

Danas 12.08.2022
Narodna poslanica i predsednica Vojvodjanskog odbora Pokreta slobodnih gradjana (PSG) Ana Oreg ocenila je da je izjava episkopa Nikanora da bi „upotrebio oružje“ protiv učesnika Parade ponosa protivustavna kao i da se protivi i veri koja teži… »

Janković: Nedopustiv govor mržnje episkopa Nikanora

RTS 12.08.2022
Poverenica za zaštitu ravnopravnosti Brankica Janković najoštrije je osudila kao pozivanje na fizičko nasilje, diskriminaciju i mržnju prema pripadnicima LGBT zajednice govor episkopa banatskog Nikanora vernicima, a koji su preneli mediji i… »

Mediji: Episkop Nikanor prokleo učesnike Prajda, ustaćemo svi protiv toga

Radio sto plus 12.08.2022
Izjavio je da bi „upotrebio i oružje“ protiv učesnika Parade ponosa, javio je portal Nova S. Nikanor je Anu Brnabić nazvao „ćerkom i unukom srpskih koljača, a pozvao je i sveštenstvo i narod da se pobune protiv gej parade, tvrdeći da bi on… »

Episkop Nikanor prokleo LBGT populaciju, Poverenica ga najoštrije osudila

N1 Info 12.08.2022
Poverenica za zaštitu ravnopravnosti Brankica Janković najoštrije je osudila pozivanje na fizičko nasilje, diskriminaciju i mržnju u govoru episkopa banatskog Nikanora, koji su preneli mediji i društvene mreže. „Izražavanje mišljenja i ideja… »

Janković: Najoštrija osuda govora episkopa Nikanora

Danas 12.08.2022
Poverenica za zaštitu ravnopravnosti Brankica Janković najoštrije je danas osudila pozivanje na fizičko nasilje, diskriminaciju i mržnju u govoru episkopa banatskog Nikanora, koji su preneli mediji i društvene mreže. „Izražavanje mišljenja i… »

Episkop Nikanor prokleo LBGT populaciju: Poverenica ga najoštrije osudila

Nedeljnik 12.08.2022
Printscreen/YouTube/ K1 Televizija (Beta) – Poverenica za zaštitu ravnopravnosti Brankica Janković najoštrije je osudila pozivanje na fizičko nasilje, diskriminaciju i mržnju u govoru episkopa banatskog Nikanora, koji su preneli mediji i društvene… »

Javna beseda episkopa šokirala: Pozvao na napad na gejeve i pomenuo Brnabićkine roditelje – "Koljači" VIDEO

B92 12.08.2022
Na internetu je osvanula skandalozna javna beseda episkopa banatskog Nikanora koji u njoj proklinje premijerku Srbije Anu Brnabić. Njene roditelje naziva koljačima i poziva na oružano nasilje protiv pripadnika LGBT populacije. Episkop Nikanor je tokom… »

Mediji: Episkop Nikanor prokleo učesnike Prajda, ustaćemo svi protiv toga

Insajder 12.08.2022
Episkop banatski Nikanor prokleo je danas premijerku Anu Brnabić i sve one koji će učestvovati na EuroPrajdu u septembru u Beogradu. Izjavio je da bi "upotrebio i oružje" protiv učesnika Parade ponosa, javio je portal Nova S. Nikanor je Anu Brnabić… »

Episkop banatski prokleo premijerku i žali što nema oružje da s njime ode na ‘Prajd’ (VIDEO)

Luftika 12.08.2022
U skandaloznom javnom nastupu, episkop banatski Nikanor praktično je prokleo premijerku Srbije Anu Brnabić, ali i sve one koji će učestvovati na EuroPrajdu u septembru u Beogradu. Izjavio je i da bi „upotrebio oružje“ protiv učesnika Parade… »

Opasne reči vladike Nikanora: Osuda poziva na obračun oružjem sa učesnicima gej prajda

Euronews 12.08.2022
Uznemirujuća beseda vladike Srpske pravoslavne crkve Nikanora, u kojoj priziva na nasilje protiv pripadnika LGBTQ+ populacije u Srbiji, osvanula je na društvenim mrežama. Vladika banatski Nikanor u javnoj besedi poziva da se ustane protiv organizovanja… »

Stravične kletve episkopa Nikanora: Roditelje Ane Brnabić nazvao "koljačima srpskog naroda", pozvao na oružani napad na…

Blic 12.08.2022
Na internetu je osvanula skandalozna javna beseda episkopa banatskog Nikanora koji u njoj proklinje premijerku Srbije Anu Brnabić, njene roditelje naziva koljačima i poziva na oružano nasilje protiv pripadnika LGBT populacije. Episkop Nikanor je tokom… »

Vladika Nikanor javno prozivao premijerku Brnabić zbog Europrajda (VIDEO)

Danas 12.08.2022
Vladika banatski Nikanor nedavno je u besedi javno prozvao premijerku Srbije Anu Brnabić zbog održavanja Europrajda u Beogradu u septembru. U videu koji kruži društvenim mrežama, čuje se kako vladika Nikanor anatemiše sve učesnike i organizatore… »

”Ustaćemo svi protiv toga, ja prvi!” Vladika banatski Nikanor progovorio o ”Europraju” i Ani Brnabić (video)

Pravda 12.08.2022
Episkopi SPC konačno su počeli da dižu glas protiv izdajničkog i globalističkog režima Srpske napredne stranke i ustavokršitelja Aleksandra Vučića. Konačno su digli glas i protiv predstojećeg skupa sodomista u Beogradu iz cele Evrope, nazvanog… »

Vesti dana »