Повезане вести

Станковић: ‘Неће увек бити висок резултат – Важнија ми је добра и конкретна игра!’

Станковић: ‘Неће увек бити висок резултат – Важнија ми је добра и конкретна игра!’

Хот спорт 13.08.2022
Доминантна игра ‘црвено-белих’! Имао је много разлога за задовољство Дејан Станковић после тријумфа Црвене звезде над Вождовцем резултатом 4:0 у оквиру шестог кола Суперлиге Србије. – Не би смели да се навикавамо на ово, јер… »
Колико овај клуб може да потоне? Шта се дођавола догађа!? Легенда побеснела због бламаже Јунајтеда, последњег на табели

Колико овај клуб може да потоне? Шта се дођавола догађа!? Легенда побеснела због бламаже Јунајтеда, последњег на табели

Мондо 13.08.2022
Некадашњи капитен Јунајтеда Гари Невил не може да дође себи после још једног катастрофалног наступа екипе. Некадашњи капитен Јунајтеда Гари Невил не може да дође себи после још једног катастрофалног наступа екипе. Манчестер… »
Гајић и Здјелар са ЦСКА поражени у дербију од Зенита

Гајић и Здјелар са ЦСКА поражени у дербију од Зенита

Нова 13.08.2022
Фудбалери Зенита савладали су данас са 2:1 (1:0) ЦСКА из Москве у дербију петог кола руске Премијер лиге. Бивши фудбалер Црвене звезде Милан Гајић одиграо је читав меч за Московљане у Санкт Петербургу, док је доскорашњи капитен… »
Роналдо без поздрава прошао поред њега, а онда је отворио душу! Менаџер Јунајтеда подигао тон: Требају ми бољи играчи

Роналдо без поздрава прошао поред њега, а онда је отворио душу! Менаџер Јунајтеда подигао тон: Требају ми бољи играчи

Мондо 13.08.2022
Менаџер Манчестер јунајтеда обратио се јавности након што је Кристијано Роналдо прошао поред њега после катастрофалног пораза на гостовању Брентфорду, 0:4. Менаџер Манчестер јунајтеда обратио се јавности након што је… »
Дебакл Манчестер јунајтеда: Брентфорд их понизио! (видео)

Дебакл Манчестер јунајтеда: Брентфорд их понизио! (видео)

Хот спорт 13.08.2022
Брука за ‘Црвене ђаволе’! Фудбалери Брентфорда су на свом терену дочекали Манчестер јунајтед у оквиру 2. кола енглексе Премијер лиге. Екипа Ерика Тен Хага је претрпела више него убедљив пораз, а већ након првог полувремена све… »
Шампион бољи од Гајића и Здјелара, Јокан и даље без пораза

Шампион бољи од Гајића и Здјелара, Јокан и даље без пораза

Спорт клуб 13.08.2022
У суботу су се у руској Премијер лиге играле три утакмице петог кола – у дербију је актуелни шампион Зенит на домаћем терену у Санкт Петербургу резултатом 2:1 (1:0) савладао московски ЦСКА, за који су наступили српски… »
Брентфорд дао четири гола Јунајтеду за полувреме

Брентфорд дао четири гола Јунајтеду за полувреме

Бета 13.08.2022
Фудбалери Брентфорда победили су данас на свом терену екипу Манчестер јунајтеда са убедљивих 4:0, у утакмици другог кола Премијер лиге. После пораза од Брајтона у првом колу, Јунајтед је одиграо још лошији меч и доживео тежак… »
Нова брука Манчестер јунајтеда (ВИДЕО)

Нова брука Манчестер јунајтеда (ВИДЕО)

Вести онлине 13.08.2022
Фудбалери Манчестер јунајтеда поражени су од Брентфорда у мечу другог кола Премијер лиге са 4:0. После незапамћене бруке у првом полувремену и четири примљена гола, Јунајтед је у другом колико-толико поправио утисак али није… »

Вести дана »