Повезане вести
УС Опен више нема изговора: Ако хоће, помоћи ће Новаку да игра
Нова 14.08.2022
Најбољи српски тенисер Новак Ђоковић сада може да добије "карту" за улаз у Сједињене Државе. Организатори УС Опена, амерички Тениски савез рекли су још раније да неће тражити изузеће за српског тенисера, али… Услов је био да се… »
Мекинро поново брани Новака: Моје лично мишљење је да је то ср**е!
Хот спорт 14.08.2022
Како ствари стоје, Новак неће наступати на још једном Грен слему у сезони јер и даље на снази стоје правила када су САД у питању да невакцинисани странци не могу да уђу у земљу. То је изузетно засметало Џону Мекинроу, једном… »
„То је фрустрирајуће“: Мекинро опсовао због Ђоковића и послао јасну поруку САД
Нова 14.08.2022
Велики препознају велике. Џон Мекинро, легендарни амерички тенисер, један је од најгласнијих у пружању подршке Новаку Ђоковићу. Американац је још једном јасно нагласио да је Ђоковићу место на УС Опену од 29. августа до 11… »
Француски новинар храбри Ђоковића: Без доказа о вакцинацији
Данас 14.08.2022
Квентан Мојне на основу свог примера слути да би српски тенисер можда ипак могао на гренд слем у САД. „Ушао сам у Сједињене Америчке Државе без да су ме питали о доказу да сам вакцинисан. Ово није био случај у марту. Да ли се… »
Добре вести за Ђоковића из САД: ‘Ушао сам и нису ми тражили доказ о вакцинацији’
Хот спорт 14.08.2022
Охрабрујућа порука стигла је шестом играчу света. Француски новинар Квентан Мојне стигао је у Америку и пренео занимљиву информацију о свом искуству уласка у ту земљу. Приликом уласка у Сједињене Државе њему нису тражили… »
ФОТО Новакова урнебесна мајица насмејала све: Сликао се са кошаркашем Партизана
Нова 14.08.2022
Новак Ђоковић се тренутно налази у Београду где се припрема за потенцијално учешће на УС Опену. Четврти, уједно и последњи, гренд слем у сезони одржава се у Њујорку од 29. августа до 11. септембра, а српски тенсиер се нада и… »
Вести за Новака, не треба доказ о вакцинацији за улазак у САД!
Спортске.нет 14.08.2022
И даље траје сага око тога да ли ће Новак Ђоковић играти на УС опену или не. Како се турнир ближи почетку, стижу све лепше и лепше информације да би Новак, ипак, могао да заигра на овом турниру где би могао појурити своју 22… »
„Ушао сам у САД, нису тражили доказ о вакцини“: Новинар послао поруку Новаку
Нова 14.08.2022
Питање свих питања у тениском свету у овом тренутку је да ли ће Новак Ђоковић играти на УС Опену. По мишљењу светских кладионица Ђоковић је први фаворит за освајање турнира у Њујорку (29. август – 11. септембар), иако… »
"Ноле, ушао сам и ништа нису тражили": Новак Ђоковић добио поруку из САД која ће обрадовати Србију
Вечерње новости 14.08.2022
Новак Ђоковића игра на Ју-Ес опену, Србин је дигао руке од Њујорка, Нолету истиче време... Само су неки од наслова који се из дана у дан врте широм света. ФОТО: Тањуг Једно је сигурно, Србин неће дозволити да му се понови… »
"Ноле, торбу на раме па преко границе": Име Новак Ђоковић одзвања Америком
Вечерње новости 13.08.2022
НЕ стишава се бура у Америци, а име Новак Ђоковић на уснама је како љубитеља тениса, тако и многих политичких и јавних личности "преко баре". ФОТО: Приватна архива Према последњим информацијама Центар за контролу заразних… »
Вести дана »
Алексић (НПС): Опозиција и студенти треба да се понашају као да ће избори бити у јулу
Бета пре 52 минутајош 2 повезане
Временска прогноза за понедељак, 27. април: Данас јутро хладно, током дана сунчано
Бета пре 7 минутајош 2 повезане
Бивши француски председник: Чак и после Трампа, Европа треба да научи да живи сама, без подршке САД
Бета пре 32 минутајош 1 повезана