Povezane vesti
US Open više nema izgovora: Ako hoće, pomoći će Novaku da igra
Nova 14.08.2022
Najbolji srpski teniser Novak Đoković sada može da dobije "kartu" za ulaz u Sjedinjene Države. Organizatori US Opena, američki Teniski savez rekli su još ranije da neće tražiti izuzeće za srpskog tenisera, ali… Uslov je bio da se relaksiraju mere borbe… »
Mekinro ponovo brani Novaka: Moje lično mišljenje je da je to sr**e!
Hot sport 14.08.2022
Kako stvari stoje, Novak neće nastupati na još jednom Gren slemu u sezoni jer i dalje na snazi stoje pravila kada su SAD u pitanju da nevakcinisani stranci ne mogu da uđu u zemlju. To je izuzetno zasmetalo Džonu Mekinrou, jednom od najboljih tenisera u… »
„To je frustrirajuće“: Mekinro opsovao zbog Đokovića i poslao jasnu poruku SAD
Nova 14.08.2022
Veliki prepoznaju velike. Džon Mekinro, legendarni američki teniser, jedan je od najglasnijih u pružanju podrške Novaku Đokoviću. Amerikanac je još jednom jasno naglasio da je Đokoviću mesto na US Openu od 29. avgusta do 11. septembra. Očekuje se da to… »
Francuski novinar hrabri Đokovića: Bez dokaza o vakcinaciji
Danas 14.08.2022
Kventan Mojne na osnovu svog primera sluti da bi srpski teniser možda ipak mogao na grend slem u SAD. „Ušao sam u Sjedinjene Američke Države bez da su me pitali o dokazu da sam vakcinisan. Ovo nije bio slučaj u martu. Da li se CDC smernice već sada… »
Dobre vesti za Đokovića iz SAD: ‘Ušao sam i nisu mi tražili dokaz o vakcinaciji’
Hot sport 14.08.2022
Ohrabrujuća poruka stigla je šestom igraču sveta. Francuski novinar Kventan Mojne stigao je u Ameriku i preneo zanimljivu informaciju o svom iskustvu ulaska u tu zemlju. Prilikom ulaska u Sjedinjene Države njemu nisu tražili nikakav dokaz da je… »
FOTO Novakova urnebesna majica nasmejala sve: Slikao se sa košarkašem Partizana
Nova 14.08.2022
Novak Đoković se trenutno nalazi u Beogradu gde se priprema za potencijalno učešće na US Openu. Četvrti, ujedno i poslednji, grend slem u sezoni održava se u Njujorku od 29. avgusta do 11. septembra, a srpski tensier se nada i zvaničnoj promeni pravila… »
Vesti za Novaka, ne treba dokaz o vakcinaciji za ulazak u SAD!
Sportske.net 14.08.2022
I dalje traje saga oko toga da li će Novak Đoković igrati na US openu ili ne. Kako se turnir bliži početku, stižu sve lepše i lepše informacije da bi Novak, ipak, mogao da zaigra na ovom turniru gde bi mogao pojuriti svoju 22. grend slem titulu. Nakon… »
„Ušao sam u SAD, nisu tražili dokaz o vakcini“: Novinar poslao poruku Novaku
Nova 14.08.2022
Pitanje svih pitanja u teniskom svetu u ovom trenutku je da li će Novak Đoković igrati na US Openu. Po mišljenju svetskih kladionica Đoković je prvi favorit za osvajanje turnira u Njujorku (29. avgust – 11. septembar), iako zvanično ne može da uđe u… »
"Nole, ušao sam i ništa nisu tražili": Novak Đoković dobio poruku iz SAD koja će obradovati Srbiju
Večernje novosti 14.08.2022
Novak Đokovića igra na Ju-Es openu, Srbin je digao ruke od NJujorka, Noletu ističe vreme... Samo su neki od naslova koji se iz dana u dan vrte širom sveta. FOTO: Tanjug Jedno je sigurno, Srbin neće dozvoliti da mu se ponovi Australijan open i nemile… »
"Nole, torbu na rame pa preko granice": Ime Novak Đoković odzvanja Amerikom
Večernje novosti 13.08.2022
NE stišava se bura u Americi, a ime Novak Đoković na usnama je kako ljubitelja tenisa, tako i mnogih političkih i javnih ličnosti "preko bare". FOTO: Privatna arhiva Prema poslednjim informacijama Centar za kontrolu zaraznih bolesti (CDC) doneo je odluku… »
Vesti dana »

Više od 60.000 građana potpisalo peticiju za oslobađanje Bogdana Jovičića
Nedeljnik pre 2 satajoš 16 povezanih

Košta: Jedino rešenje za Izrael i Palestinu je postojanje dve države
N1 Info pre 54 minutajoš 23 povezane

Preokret Irana, odbojkaši Srbije bez četvrtfinala Svetskog prvenstva
Danas pre 14 minutajoš 41 povezana

Gutereš na otvaranju Generalne skupštine UN: Principi međunarodnog poretka i mira danas su pod opsadom
Euronews pre 14 minutajoš 20 povezanih