Povezane vesti
„Počivajte u miru anđelčići mali“: Kakav gest Crnogorca zbog masakra na Cetinju
Nova 15.08.2022
Ilija Vukotić, fudbaler rodom iz Cetinja, oprostio se od mališana koji su poginuli u pucnjavi u Crnoj Gori na dirljiv način. Ovaj fudbaler trenutno nastupa za Boavistu iz Portugala, a priredio emotivni omaž za nastradale sugrađane. „Teško vreme za moj… »
"Počivajte sada anđelčići mali": Pogled ka nebu i poruka koja razara dušu (foto)
Večernje novosti 15.08.2022
Ilija Vukotić, fudbaler rodom iz Cetinja, iz Portugala se oprostio od mališana koji su stradali u pucnjavi na Cetinju. Foto: Instagram - Teško vrijeme za moj grad i moju državu. Uz vas sam - napisao je uz fotografiju Vukotić. On je poslao poruku sa… »
Vesti dana »
"Siguran sam da će mađarski narod prepoznati snagu politike koja čuva suverenitet" Dodik poželeo Orbanu puno sreće i uspeha na izborima
Večernje novosti pre 51 minutajoš 51 povezana
"Pravda još nije zadovoljena" Pre tačno 27 godina ubijen Slavko Ćuruvija: Ubice ispalile s leđa čak 17 metaka
Blic pre 1 satjoš 31 povezana
(Uživo) Počelo je, Amerika i Iran oči u oči! Upozorenje za letove u Evropi, Tramp: "Tankeri idu po našu najslađu naftu"
Mondo pre 26 minutajoš 36 povezanih
Uživo Izrael ne prestaje sa vazdušnim napadima; Južni Liban gori; 18.000 bombi bačeno na Iran FOTO/VIDEO
B92 pre 1 minutjoš 89 povezanih