Povezane vesti
„Počivajte u miru anđelčići mali“: Kakav gest Crnogorca zbog masakra na Cetinju
Nova 15.08.2022
Ilija Vukotić, fudbaler rodom iz Cetinja, oprostio se od mališana koji su poginuli u pucnjavi u Crnoj Gori na dirljiv način. Ovaj fudbaler trenutno nastupa za Boavistu iz Portugala, a priredio emotivni omaž za nastradale sugrađane. „Teško vreme za… »
"Počivajte sada anđelčići mali": Pogled ka nebu i poruka koja razara dušu (foto)
Večernje novosti 15.08.2022
Ilija Vukotić, fudbaler rodom iz Cetinja, iz Portugala se oprostio od mališana koji su stradali u pucnjavi na Cetinju. Foto: Instagram - Teško vrijeme za moj grad i moju državu. Uz vas sam - napisao je uz fotografiju Vukotić. On je poslao poruku sa… »
Vesti dana »
Popović: Grupa studenata želi da institucije rade po njihovim zahtevima, a ne po Ustavu
RTV pre 2 satajoš 66 povezanih
Rhmz izdao upozorenje! Temperature odlaze u debeli minus, evo šta nas čeka do kraja januara: Dve pojave biće sve intenzivnije! Evo gde će padati sneg (foto)
Kurir pre 1 satjoš 23 povezane
Raste broj žrtava u Kaliforniji: Samo 15 odsto požara lokalizovano, vatra i dalje bukti zbog jednog faktora
Blic pre 5 satijoš 24 povezane
Opekotine, povrede šaka, lica i očiju – ovo nije samo statistika, ovo je upozorenje
RTK pre 8 satijoš 16 povezanih
Vučić: NIS nećemo otimati, imaćemo gas sve vreme; Srbija nudi da bude domaćin susreta Putina i Trampa
RTV pre 3 satajoš 22 povezane