Povezane vesti

"Srebrni" Sinančević presrećan, Hrvat ostao nedostižan!

Sportske.net 16.08.2022
Srpski atletičar Armin Sinančević izjavio je da je "presrećan" zbog osvajanja srebrne medalje u bacanju kugle na Evropskom prventvu u Minhenu. Sinančević je do drugog mesta stigao hicem od 21,39 metara. Zlato je osvojio Hrvat Filip Mihaljević… »

Pogledajte Arminov srebrni "hitac" VIDEO

B92 16.08.2022
Armin Sinančević osvojio je srebrnu medalju u bacanju kugle na Evropskom prvenstvu u MInhenu rezultatom 21,39 metara. Sinančeviću je to najveći uspeh u karijeri, u kojoj je nastupio na samo četiri velika turnira. Debitovao je na Svetskom prvenstvu… »

Armin Sinančević srebrni na Evropskom prvenstvu

PP media 16.08.2022
Prijepolje – Bio je najveći adut srpske atletike na Evropskom prvenstvu u Minhenu, uz Ivanu Vuletu, predstavljajući ujedno vedetu u nastajanju. Briljantnim nastupom, prebacivši razdaljinu od 21 metra u četiri navrata, Armin Sinančević ostvario je… »

Armin Sinančević srebrni na Evropskom prvenstvu

Danas 16.08.2022
Bio je najveći adut srpske atletike na Evropskom prvenstvu u Minhenu, uz Ivanu Vuletu, predstavljajući ujedno vedetu u nastajanju. Briljantnim nastupom, prebacivši razdaljinu od 21 metra u četiri navrata, Armin Sinančević ostvario je fenomenalan… »

Sinančević: Presrećan sam zbog srebrne medalje

Danas 15.08.2022
Sportska javnost u Srbiji večeras je ponosna na Armina Sinančevića, koji je na Evropskom prvenstvu u Minhenu osvojio srebrnu medalju u bacanju kugle. I osmo mesto u finalu Asmira Kolašinca veoma je dobar rezultat. Sinančević je rezultat karijere… »

"Pozdrav za sve U Srbiji!" Armin Sinančević presrećan posle evropske medalje u bacanju kugle

Večernje novosti 15.08.2022
VELIKI uspeh, a pa i snažne emocije. FOTO: AP/Tanjug Atletski reprezentativac Srbije Armin Sinančević nije skrivao zadovoljstvo nakon osvajanja srebra u bacanju kugle na Evropskom prvenstvu u Minhenu. Sinančević je u petoj seriji bacio kuglu 21,39… »

Bravo, Armine: Sinančević vicešampion Evrope u bacanju kugle, kakvo je to bilo finale

Večernje novosti 15.08.2022
SRBIJO, raduje se. Atletičar Armin Sinančević osvojio je srebrnu medalju na Evropskom prvenstvu u Minhenu. Foto: EPA-EFE/DIEGO AZUBEL Kolos iz Brodareva je najbolji hitac ostvario u petoj seriji - 21,39. Nije to nažalost bilo dovoljno za najsjajnije… »

Veliki uspeh Sinančevića Srpski atletičar osvojio srebro na EP u Minhenu!

Sportal blic 15.08.2022
Srpski atletičar Armin Sinančević osvojio je srebrnu medalju u disciplini bacanje kugle na Evropskom prvenstvu u Minhenu. Sinančević je do velikog uspeha došao sa rezultatom hicem od 21,39 koji je ostvario u petoj seriji, do koje je držao treću… »

Sinančević posle osvajanja srebra: Presrećan sam, pozdrav za sve u Srbiji

Sportal blic 15.08.2022
Srpski atletičar Armin Sinančević izneo je utiske posle osvajanja evropskog srebra u Minhenu. Srpski atletičar Armin Sinančević osvojio je srebrnu medalju u disciplini bacanje kugle na Evropskom prvenstvu u Minhenu. Sinančević je do velikog uspeha… »

Vesti dana »