Повезане вести

Ивана је тешила, а онда је прелепа Украјинка узела злато: Небески скок, па трк у загрљај чувеном спортисти! (фото)

Ивана је тешила, а онда је прелепа Украјинка узела злато: Небески скок, па трк у загрљај чувеном спортисти! (фото)

Мондо 19.08.2022
Чим је постала шампионка Европе Марина Бек-Романчук затрчала се ка трибинама где је чекао њен супруг, иначе такође европски шампион! Чим је постала шампионка Европе Марина Бек-Романчук затрчала се ка трибинама где је чекао њен… »
Највећи успех у каријери: Раитанен шампион на 3.000 м стипл

Највећи успех у каријери: Раитанен шампион на 3.000 м стипл

Спорт клуб 19.08.2022
Фински атлетичар Топи Раитанен у петак је у Минхену освојио златну медаљу у трци на 3.000 метара стиплчез. Двадесетшестогодишњи Раитанен био је јуниорски европски шампион у истој дисциплини, али већ давне 2015. године. Ово му… »
Доминација: Лаура Мјур европска шампионка на 1.500 метара

Доминација: Лаура Мјур европска шампионка на 1.500 метара

Спорт клуб 19.08.2022
Европска шампионка у трци на 1.500 метара у петак је постала Лаура Мјур. 🥈 Олимпиц Гамес 🥉 Ворлд Цхампионсхипс 🥇 Цоммонвеалтх Гамес 🥇 Еуропеан Цхампионсхипс Вхат а глориоус 12 монтхс фор @лаурамуирунс ин тхе 1500м! ✨ #Муницх2022… »
Златна ивана емотивна - српска химна се орила у Минхену! Вулета освојила Европу, па стала на постоље - ово је чекала!

Златна ивана емотивна - српска химна се орила у Минхену! Вулета освојила Европу, па стала на постоље - ово је чекала!

Мондо 19.08.2022
Ивана Вулета је на званичној церемонији добила златну медаљу после освајања првог места у скоку удаљ. Ивана Вулета је на званичној церемонији добила златну медаљу после освајања првог места у скоку удаљ. Ивана Вулета је… »
ВИДЕО Реакција тренера Иване Вулете одушевила све, знао је шта ће се догодити

ВИДЕО Реакција тренера Иване Вулете одушевила све, знао је шта ће се догодити

Нова 19.08.2022
Српска атлетичарка је имала велику подршку са трибина. Српска атлетичарка Ивана Вулета освојила је златну медаљу на Европском првенству у Минхену скоком од 7,06 метара у првој серији. Њен тренер, Горан Обрадовић, је одмах након… »
ВИДЕО Украјинска атлетичарка плакала ко киша док је Вулета славила злато

ВИДЕО Украјинска атлетичарка плакала ко киша док је Вулета славила злато

Нова 19.08.2022
Тешко јој пао коначан рапслет. Српска атлетичарка осовојила је ново злато у својој каријери и постала шампионка Европе у скоку удаљ у Минхену резултатом 7,06. Она је скоком из прве серије преживела драматичну завршницу и окитила… »
Ивана се огласила после непроспаване ноћи! Плакала од туге у Берлину, а сад од среће у Минхену - ево шта каже!

Ивана се огласила после непроспаване ноћи! Плакала од туге у Берлину, а сад од среће у Минхену - ево шта каже!

Мондо 19.08.2022
Ивана Вулета је освојила златну медаљу на Европском првенству и то у држави у којој је имала и најтежи тренутак у каријери пре четири године. Ивана Вулета је освојила златну медаљу на Европском првенству и то у држави у којој… »
Вулета: Све док рачунам на себе следићу своје снове

Вулета: Све док рачунам на себе следићу своје снове

Дневник 19.08.2022
МИНХЕН: Све док рачунам на себе и ослањам се на себе - следићу своје снове, објавила је на друштвеним мрежама српска атлетичарка Ивана Вулета. Вулета је синоћ освојила златну медаљу на Европском првенству у Минхену у дисциплини… »
Вулета: Уживала сам, вратила сам се изворној себи

Вулета: Уживала сам, вратила сам се изворној себи

РТС 19.08.2022
Најбоља српска атлетичарка Ивана Вулета освојила је златну медаљу у скоку удаљ на Европском првенству у Минхену и потврдила да је у овом тренутку најбоља скакачица на Старом континенту. Милица Гардашевић завршила је као… »
Иванина порука на Инстаграму, одмах велика честитка од хрватске легенде!

Иванина порука на Инстаграму, одмах велика честитка од хрватске легенде!

Спортске.нет 19.08.2022
Ивана Вулета је скоком од 7.06 стигла до једног од најбољих резултата каријере, довољно за златну медаљу на Европском првенству у Берлину. После преспаване ноћи, написала је на Инстаграму поруку. "Све док рачунам на себе и… »
Сузе европске шампионке: Ивана Вулета је на ово чекала четири године (видео)

Сузе европске шампионке: Ивана Вулета је на ово чекала четири године (видео)

Вечерње новости 19.08.2022
Српска атлетичарка Ивана Вулета освојила је у четвртак златну медаљу у скоку удаљ на Европском првенству у Минхену. Фото: ЕПА Вулета је до другог европског злата на отвореном стигла са прескочених седам метара и шест центиметра… »
Феноменална Ивана Шпановић 7. пут долетела до трона Европе (ВИДЕО)

Феноменална Ивана Шпановић 7. пут долетела до трона Европе (ВИДЕО)

Луфтика 19.08.2022
Српска атлетичарка Ивана Вулета постала је првакиња Европе у скоку удаљ на континенталном шампионату у Минхену. Вулета је деловала заиста доминантно и чинило се да медаља било ког сјаја не може од старта да дође у питање, док… »
Лепа Украјинка плакала док је Ивана славила злато: Остала је без медаље, а Српкиња јој је пришла и показала класу!

Лепа Украјинка плакала док је Ивана славила злато: Остала је без медаље, а Српкиња јој је пришла и показала класу!

Мондо 19.08.2022
Марина Бек Романчук је до последње серије финала имала бронзу "у рукама", али је у драматичном финишу остала без медаље. Марина Бек Романчук је до последње серије финала имала бронзу "у рукама", али је у драматичном финишу… »
Вулета пресрећна након златне медаље: Вратила сам се изворној себи

Вулета пресрећна након златне медаље: Вратила сам се изворној себи

Еуроневс 19.08.2022
Српска атлетичарка Ивана Вулета други пут у каријери постала је шампионка Европе у скоку у даљ. Вулета је у четвртак увече скочила 7,06 метара, што је било довољно за златну медаљу на такмичењу у Минхену. "Насупрот мом… »
Ивана пуца од самопоуздања: "Испунила сам оно по шта сам дошла, чекала сам на ово четири године!"

Ивана пуца од самопоуздања: "Испунила сам оно по шта сам дошла, чекала сам на ово четири године!"

Спортске.нет 19.08.2022
Вулета је до другог европског злата на отвореном стигла са прескочених седам метара и шест центиметра из прве серије, чиме је изједначила свој најбољи резултат ове године. "По оно што сам дошла, то сам испунила. Ово је стварно… »
Ивана Вулета: На ово сам чекала четири године

Ивана Вулета: На ово сам чекала четири године

Данас 18.08.2022
Српска атлетичарка Ивана Вулета, која је освојила златну медаљу у скоку у даљ на Европском првенству у Минхену, а по завршетку такмичења рекла је да је уживала у атмосфери на Олимпијском стадиону у Минхену и да јој је то била… »
Браво ивана, браво царице! Вулета се окитила златом, небеским скоком до европског трона

Браво ивана, браво царице! Вулета се окитила златом, небеским скоком до европског трона

Вечерње новости 18.08.2022
ИВАНА Вулета исписала је нове сјајне странице српске атлетике. У финалу Европског првенства у Минхену освојила је златну медаљу, она је узела седмо златно одличје изједначивши се са Оливером Николић. ФОТО: ЕПА Српскиња је… »
Ивана Вулета освојила златну медаљу на Европском првенству у Минхену

Ивана Вулета освојила златну медаљу на Европском првенству у Минхену

Данас 18.08.2022
Српска атлетичарка Ивана Вулета освојила је златну медаљу на првенству Европе у Минхену у скоку у даљ. Она је у првој серији прескочила 7,06 метара, што је био резултат којим је други пут у каријери постала шампионка Старог… »
Летећа српска краљица: Погледајте скок којим је Ивана Вулета постала апсолутна владарка Европе (видео)

Летећа српска краљица: Погледајте скок којим је Ивана Вулета постала апсолутна владарка Европе (видео)

Вечерње новости 18.08.2022
ИВАНА Вулета ове ноћи такмичила се у финалу Европског атлетског првенства у дисциплини скок у даљ. ФОТО: Тањуг/АП Наша атлетска хероина невероватним скоком обележила је финале у Минхену. Вулета је већ у првој серији показала… »

Вести дана »