Повезане вести

Бахар уочи реванша: ‘Стадион ме не оптерећује – Долазимо да контролишемо и притискамо, да будемо Макаби из Хаифе!’

Бахар уочи реванша: ‘Стадион ме не оптерећује – Долазимо да контролишемо и притискамо, да будемо Макаби из Хаифе!’

Хот спорт 22.08.2022
Макаби има резултатску предност, али је Црвена звезда фаворит уочи реванша! Сутра од 21х на стадиону ‘Рајко Митић’ игра се реванш дуел плеј-офа за улазак у Лигу шампиона. Црвена звезда дочекује Макаби из Хаифе, а гости имају… »
Санога кочи повреда, велика дилема пред Дејаном Станковићем

Санога кочи повреда, велика дилема пред Дејаном Станковићем

Спорт клуб 22.08.2022
Планирао је Дејан Станковић да меч против Макаби Хаифе почне са Секу Саногом, међутим питање је колико је дефанзивни везиста из Обале Слоноваче спреман. Имала је одбрана Црвене звезде много проблема у Хаифи против Макабија, у… »
Макаби се не плаши пуне маракане - не оптерећује нас атмосфера! Израелци пуни самопоуздања: "Играли смо већ у Пиреју"

Макаби се не плаши пуне маракане - не оптерећује нас атмосфера! Израелци пуни самопоуздања: "Играли смо већ у Пиреју"

Мондо 22.08.2022
Тренер Макабија Барак Бахар причао је на конференцији за медије уочи меча са Звездом. Тренер Макабија Барак Бахар причао је на конференцији за медије уочи меча са Звездом. Црвена звезда хоће у групну фазу Лиге шампиона. Да би у… »
Тренер Макабија: "Не оптерећује ме стадион"

Тренер Макабија: "Не оптерећује ме стадион"

Спортске.нет 22.08.2022
Тренер Макабија Барак Бахар је пред реванш меч против Црвене звезде истакао да ће његов тим покушати да одржи предност из првог дуела и да се не плаши превише онога што га чека са трибина. Како је и најављено, Францди Пјеро ће… »
Бахар: Стадион ме не брине, дошли смо да играмо нашу игру

Бахар: Стадион ме не брине, дошли смо да играмо нашу игру

Спорт клуб 22.08.2022
Црвену звезду у уторак од 21 сат очекује најважнији меч у досадашњем делу сезоне, реми са Макабијем из Хаифе који може да јој донесе пласман у групну фазу Лиге шампиона. Тренера Макабија Барака Бахара, бар он тако каже, не брине… »
Тренер Макабија: Причали смо о стадиону и навијачима, Пјеро ће играти

Тренер Макабија: Причали смо о стадиону и навијачима, Пјеро ће играти

Нова 22.08.2022
Тренер Макабија из Хаифе Барак Бахар је опрезан пред дуел са црвено-белима. Фудбалери Црвене звезде и Макабија из Хаифе играће у уторак реванш меч плеј-офа квалификација за Лигу шампиона у Београду. Израелци су у престоницу… »
Ово је састав црвене Звезде за Лигу шампиона: Најтежи испит за Станковића, спрема се велика промена у везном реду!

Ово је састав црвене Звезде за Лигу шампиона: Најтежи испит за Станковића, спрема се велика промена у везном реду!

Мондо 22.08.2022
Црвена звезда против Макабија из Хаифе игра за Лигу шампиона, а тренер Дејан Станковић спремио је интересантан састав који ће истрчати у уторак од 21 час на травњак препуног стадиона "Рајко Митић". Црвена звезда против Макабија… »
Звезда одрадила тренинг, видно расположење пред Макаби!

Звезда одрадила тренинг, видно расположење пред Макаби!

Спортске.нет 22.08.2022
Црвена звезда сутра дочекује екипу Макабија из Хаифе, потребна је победа, сви се уздају у "12. играча" у виду навијача који ће испунити стадион "Рајко Митић", а јасно је да је на стручном штабу циљ да растерети екипу пред ову… »
И глумци зову звездаше да обоје „Маракану“ у црвено и бело

И глумци зову звездаше да обоје „Маракану“ у црвено и бело

Спорт клуб 22.08.2022
Фудбалере Црвене звезде у уторак очекује најважнија утакмица у досадашњем току сезоне. Реванш меч плеј-офа квалификација за Лигу шампиона против првака Израела Макабија из Хаифе. Након пораза од Макабија у Хаифи резултатом 3:2… »
Маракана у две боје: Црвене и беле мајице, кабанице, дуксеви

Маракана у две боје: Црвене и беле мајице, кабанице, дуксеви

Спорт клуб 22.08.2022
Ситно броје црвено-бели до утакмице јесени – реванш сусрета са Макабијем, у завршној борби за Лигу шампиона. Дан пред двобој са шампионом Израела, на стадиону „Рајко Митић“ кува на све стране. Знани и незнани, звани и незвани… »
Звезда зове на црвено-бели спектакл - киша не квари планове: Можда није време за мајицу, облачите дукс или кабаницу!

Звезда зове на црвено-бели спектакл - киша не квари планове: Можда није време за мајицу, облачите дукс или кабаницу!

Мондо 22.08.2022
Још једна фантастична кореографија се припрема, али морају да учествују сви који долазе на стадион. Још једна фантастична кореографија се припрема, али морају да учествују сви који долазе на стадион. Фудбалери Црвене звезде у… »
Маракана у новом руху: Стадион ФК Црвена звезда улепшан за меч који одлучује ко ће у Лигу шампиона (фото)

Маракана у новом руху: Стадион ФК Црвена звезда улепшан за меч који одлучује ко ће у Лигу шампиона (фото)

Вечерње новости 22.08.2022
ЦРВЕНА Звезда и Макаби Хаифа играју у уторак реванш меч плеј-офа за Лигу шампиона, а ту, најважнију утакмицу црвено-белих у досадашњем делу 2022. године, стадион "Рајко Митић" дочекује у новом руху. фото: ЕПА Наиме, тунел који… »
Опште-зведашка мобилизација: Делије поново издале саопштење!

Опште-зведашка мобилизација: Делије поново издале саопштење!

Хот спорт 22.08.2022
Фудбалери Црвене звезде и Макабија у уторак од 21 час играју реванш меч плеј-офа за Лигу шампиона, а први меч у Израелу добио је тим из Хаифе резултатом 3:2, ништа што је немогуће достићи за петоструког узастопног првака Србије… »
Делије апелују: Ако немате црвене или беле мајице, може и кабаница

Делије апелују: Ако немате црвене или беле мајице, може и кабаница

Нова 22.08.2022
Навијачи Црвене звезде упутили су свим присталицама свог клуба пред меч са Макабијем. Звезда против тима из Хаифе у уторак увече од 21 сат на свом стадиону. Пред црвено-белима је тежак задатак да надокнаде гол заостатка после… »
Маракана у елитном руху: Све је спремно за меч сезоне! (фото)

Маракана у елитном руху: Све је спремно за меч сезоне! (фото)

Хот спорт 22.08.2022
Фудбалери Црвене звезде и Макабија у уторак од 21 час играју реванш меч плеј-офа за Лигу шампиона, а први меч у Израелу добио је тим из Хаифе резултатом 3:2. Ево шта су Дејан Станковић и Александар Катаи рекли на конференцији за… »
Станковић: Звезда је већи клуб од Макабија, место нам је у Лиги шампиона

Станковић: Звезда је већи клуб од Макабија, место нам је у Лиги шампиона

Данас 22.08.2022
Тренер Црвене звезде Дејан Станковић рекао је да његова екипа заслужује да игра у Лиги шампиона најављујући реванш утакмицу против Макабија у плеј-офу за пласман у групну фазу овог такмичења. Меч се игра у уторак од 21.00 на… »
Охи и Кангва траже додатну помоћ: Ево како се Норвежанин припрема за надолазећи меч! (фото)

Охи и Кангва траже додатну помоћ: Ево како се Норвежанин припрема за надолазећи меч! (фото)

Хот спорт 22.08.2022
Фудбалери Црвене звезде и Макабија у уторак од 21 час играју реванш меч плеј-офа за Лигу шампиона, а први меч у Израелу добио је тим из Хаифе резултатом 3:2. Ево шта су Дејан Станковић и Александар Катаи рекли на конференцији за… »
Катаи: "Да сутра будем онај стари"

Катаи: "Да сутра будем онај стари"

Спортске.нет 22.08.2022
Фудбалер Црвене звезде Александар Катаи нада се ће у сутрашњој утакмици са Макабијем из Хаифе бити онај прави. "Маракана је предност и ми се нећемо уплашити пред нашим навијачима. Очекујем пун стадион, максималну подршку, а… »
Запамтите његове речи, биће ''потоп Макабија на Маракани''?

Запамтите његове речи, биће ''потоп Макабија на Маракани''?

Спортске.нет 22.08.2022
Навијачи Црвене звезде сада већ одбројавају сате до реванш меча између српског шампиона и Макабија из Хаифе у плеј-офу квалификација за Лигу шампиона. Израелски тим у Београд доноси минималну предност од 3:2 из првог меча пре пет… »
Станковић: Нека Маракана изједначи, а ми ћемо се потрудити да победимо

Бета 22.08.2022
Тренер фудбалера Црвене звезде Дејан Станковић рекао је данас да очекује да ће предстојећа утакмица против Макабија бити другачија од оне у Хаифи и истакао да је "реални оптимиста" када је реч о пласману у Лигу шампиона… »
Сале најављује боље партије: Сутра ћу бити стари Катаи надам се, битно је само да лопта пређе линију! (видео)

Сале најављује боље партије: Сутра ћу бити стари Катаи надам се, битно је само да лопта пређе линију! (видео)

Хот спорт 22.08.2022
Фудбалери Црвене звезде и Макабија у уторак од 21 час играју реванш меч плеј-офа за Лигу шампиона, а први меч у Израелу добио је тим из Хаифе резултатом 3:2, ништа што је немогуће достићи за петоструког узастопног првака Србије… »
Станковић: Опуштања би можда било да смо играли 2:2 у Хаифи

Станковић: Опуштања би можда било да смо играли 2:2 у Хаифи

Спорт клуб 22.08.2022
Црвена звезда је поражена у Хаифи од Макабија са 3:2, реванш меч плеј-офа квалификација за Лигу шампиона биће игран у Београду у уторак од 21 час. „Поштујемо сваки стадион, али обожавамо да играмо на Маракани. Причао сам и прошле… »
Станковић: Звезда је већи клуб од Макабија

Станковић: Звезда је већи клуб од Макабија

Спортски журнал 22.08.2022
Тренер црвено-белих истиче да је срећан што је актер меча, као некад против Барселоне и Кајзерслаутерна. Дејан Станковић је говорећи о величини Црвене звезде напоменуо и то да се готово нигде и не помиње да је већ обезбеђена… »

Радио сто плус 22.08.2022
Тренер фудбалера Црвене звезде Дејан Станковић рекао је данас да очекује да ће предстојећа утакмица против Макабија бити другачија од оне у Хаифи и истакао да је „реални оптимиста“ када је реч о пласману у Лигу шампиона. „Сигурно… »
Станковић: Нека Маракана изједначи, а ми да победимо

Станковић: Нека Маракана изједначи, а ми да победимо

Дневник 22.08.2022
БЕОГРАД: Чека нас потпуно другачија утакмица него у Хаифи, сада још боље знамо врлине и мане ривала. Наш велики адут је домаћи терен, у шали кажемо нека Маракана изједначи, а ми ћемо се потрудити да победимо, изјавио је тренер… »
И магико се Нада "старом катаију" - то је решење за Макаби: Маракана је увек предност, а гол може и у 90. минуту!

И магико се Нада "старом катаију" - то је решење за Макаби: Маракана је увек предност, а гол може и у 90. минуту!

Мондо 22.08.2022
Уколико Александар Катаи буде у форми на мечу против шампиона Израела, Црвена звезда ће имати огромне шансе за Лигу шампиона. Уколико Александар Катаи буде у форми на мечу против шампиона Израела, Црвена звезда ће имати огромне… »
Катаи: Да будем онај стари, може и 1:0, па продужеци (ВИДЕО)

Катаи: Да будем онај стари, може и 1:0, па продужеци (ВИДЕО)

Спорт клуб 22.08.2022
Александар Катаи је учествовао у акцији код изједначујућег гола Црвене звезде у Хаифи, на крају су црвено-бели поражени са 3:2, па ће у реванш мечу у Београду морати да јуре гол минуса из Израела. – Маракана је предност и ми се… »
Катаи пред Макаби: Маракана је предност, очекујем максималну подршку

Катаи пред Макаби: Маракана је предност, очекујем максималну подршку

Еуроневс 22.08.2022
Реванш меч између Црвене звезде и Макабија из Хаифе биће одигран сутра од 21 час (Арена 1 Премиум), а очекивања пред утакмицу у којој црвено-бели желе да надоместе 3:2 из првог сусрета, изнео је Александар Катаи. "Маракана је… »
Катаи: Очекујем пун стадион и максималну подршку, а остало је на нама

Катаи: Очекујем пун стадион и максималну подршку, а остало је на нама

Спортски журнал 22.08.2022
Моја игра мислим да није толико битна, јер су резултати били ту, све до Хаифе, надам се да ће сутра све да буде опет како треба. Црвена звезда сутра од 21 сат на стадиону „Рајко Митић“ игра реванш плеј-офа за Лигу шампиона против… »
„Надам се да ћу сутра бити онај стари Катаи, само да лопта пређе линију“

„Надам се да ћу сутра бити онај стари Катаи, само да лопта пређе линију“

Нова 22.08.2022
Фудбалер Црвене звезде Александар Катаи нада се да ће против Макаби Хаифе заблистати као што уме. Катаи је био у нешто слабијој форми у последњим утакмицама свог тима и реванш у плеј-офу за Лигу шампиона је права прилика да то… »
Звезда је много већи клуб од макабија! Декија питали за катастрофу, па одбрусио: Маракана да изједначи, ми да победимо!

Звезда је много већи клуб од макабија! Декија питали за катастрофу, па одбрусио: Маракана да изједначи, ми да победимо!

Мондо 22.08.2022
Дејан Станковић спрема меч који Црвена звезда мора да победи како би стигла до групне фазе Лиге шампиона. Дејан Станковић спрема меч који Црвена звезда мора да победи како би стигла до групне фазе Лиге шампиона. Црвена звезда ће… »
Станковић: "Ако је и Лига Европе катастрофа, на клубу је да одлучи! Звезда за два педља већа од Макабија"

Станковић: "Ако је и Лига Европе катастрофа, на клубу је да одлучи! Звезда за два педља већа од Макабија"

Спортске.нет 22.08.2022
Тренер фудбалера Црвене звезде Дејан Станковић верује да је његов тим уз помоћ пуног стадиона "Рајко Митић" способан да победи Макаби и пласира се у групну фазу Лиге шампиона. Звезду неће чекати лак задатак против израелског… »
Макаби у проблему: Један од најбољих играча веома упитан за Београд!

Макаби у проблему: Један од најбољих играча веома упитан за Београд!

Хот спорт 22.08.2022
Нека "Маракана" изједначи, а ми ћемо се потрудити да победимо: Дејан Станковић верује да је Звезди место у Лиги шампиона

Нека "Маракана" изједначи, а ми ћемо се потрудити да победимо: Дејан Станковић верује да је Звезди место у Лиги шампиона

Еуроневс 22.08.2022
Резултат 2:3 из првог меча плеј-офа за улазак у Лигу шампиона против Макабија из Хаифе је оставио простор да се навијачи Црвен звезде надају новом учешћу у европској елити, а тренер Дејан Станвић сматра да је његовом тиму тамо и… »
Станковић: „Нека Маракана изједначи, а ми ћемо пробати да победимо“

Станковић: „Нека Маракана изједначи, а ми ћемо пробати да победимо“

Нова 22.08.2022
Црвено-бели чекају уторак увече са великом дозом оптимизма. Тренер Црвене звезде Дејан Станковић каже да верује у победу свог тима проитв Макаби Хаифе у реваншу плеј-офа за Лигу шампиона. Звезда је у првом мечу на стадиону „Сами… »
Звездин костур успеха: Борјан – Драговић – Кангва – Катаи

Звездин костур успеха: Борјан – Драговић – Кангва – Катаи

Спорт клуб 22.08.2022
Звездаши црвено-белих боја, уједините се! Поклич, листом усвојен од присталица Црвене звезде, гаранција је спектакла у уторак вече, на стадиону „Рајко Митић“. Делимично и претспоставка успеха изабраника Дејана Станковића у… »
Станковић спрема промену - "специјалац" за Макаби? Нова формација за Лигу шампиона, један испада из стартних 11!

Станковић спрема промену - "специјалац" за Макаби? Нова формација за Лигу шампиона, један испада из стартних 11!

Мондо 22.08.2022
Црвена звезда ће за меч против Макабија у Београду највероватније минимално променити формацију и направити једну промену у стартној постави. Црвена звезда ће за меч против Макабија у Београду највероватније минимално променити… »

Вести дана »