Povezane vesti
Spektakularan početak 56. Bitefa: Predstave Kejti Mičel i Jana Martensa
N1 Info 22.08.2022
Ovogodišnje izdanje Bitef festivala održaće se u Beogradu od 23. septembra do 2. oktobra pod sloganom Mi – junaci rada svog. U glavnom programu biće prikazano devet predstava vodećih domaćih, regionalnih, evropskih i svetskih pozorišnih autora iz… »
Ovogodišnji BITEF pod sloganom 'Mi-junaci rada svog' od 23. septembra do 2. oktobra
Beta 22.08.2022
Ovogodišnje izdanje Bitef festivala održaće se u Beogradu od 23. septembra do 2. oktobra pod sloganom "Mi – junaci rada svog", a u glavnom programu biće prikazano devet predstava vodećih domaćih, regionalnih, evropskih i svetskih pozorišnih autora… »
Vesti dana »

Sindikalci traže minimalac od 600 evra, Ministarstvo nudi 550 evra za 2026. godinu
Naslovi.ai pre 12 minutajoš 41 povezana

Mediji: Srbija kupuje od izraelske vojne kompanije vojnu opremu vrednu 1,64 milijarde dolara
Beta pre 3 satajoš 15 povezanih

"Crveni karton": Novosadski studenti u blokadi pozvali na novi skup ispred suda sutra ujutru
Radio 021 pre 1 satjoš 34 povezane

Zelenski iz Vašingtona: Rusija cinično napada pred razgovore; Sijarto: Obustavljen dotok ruske nafte u Mađarsku
RTS pre 1 satjoš 70 povezanih

Nećemo biti kolonija: Dodik najavio vladu nacionalnog jedinstva i datum referenduma
Alo pre 57 minutajoš 26 povezanih