Повезане вести

Девојка страдала у несрећи на путу Крагујевац-Краљево

Девојка страдала у несрећи на путу Крагујевац-Краљево

Политика 25.08.2022
Једна девојка (24) страдала је у несрећи која се догодила у Губеревцу у општини Кнић, када је аутомобил у којем се налазила подлетео под камион, потврђено је агенцији Бета у Полицијској управи Крагујевац. Како је речено у ПУ… »
У родном Краљеву сахрањена Стефана: Враћала се са свадбе на којој је била кума, за другарицу се још боре

У родном Краљеву сахрањена Стефана: Враћала се са свадбе на којој је била кума, за другарицу се још боре

Телеграф 25.08.2022
О трагично настрадалој девојци све најбоље говоре и њени пријатељи, колеге и познаници. Уз опело и у присуству чланова породице, родбине, бројних пријатеља, комшија, колега са факултета и познаника, на Старом градском гробљу… »
Језива несрећа код Врања: Аутобус се сударио са аутомобилом, једна особа погинула, а више повређено (фото)

Језива несрећа код Врања: Аутобус се сударио са аутомобилом, једна особа погинула, а више повређено (фото)

Курир 25.08.2022
Стравична несрећа догодила се овог поподнрва у Сувом долу код Врања. Према првим информацијама у несрећи која се догодила око 17:30 на путу Врање-Лесковац код места Ранутовац једна особа страдала, а више је повређено. У несрећи… »
Стефана пре удеса послала дечку поруку: Детаљи несреће код Крагујевца

Стефана пре удеса послала дечку поруку: Детаљи несреће код Крагујевца

Нова 25.08.2022
Стефана Ђуровић, погинула је у удесу који се догодио у понедељак, док се враћала из Крагујевца са другарицом са другог дана свадбе на којој била кума млади. Како незванично сазнајемо, страдала девојка је пре несреће послала… »
Стефана се уплашила брзе вожње и звала дечка? Детаљи несреће код Крагујевца - пијани возач изгубио контролу над аутом!

Стефана се уплашила брзе вожње и звала дечка? Детаљи несреће код Крагујевца - пијани возач изгубио контролу над аутом!

Мондо 25.08.2022
Стефана Ђуровић се враћала из Крагујевца са другарицом са другог дана свадбе на којој била кума млади која је њена другарица. Како се незванично сазнаје, страдала девојка је пре несреће послала поруку свом дечку јер се уплашила… »
„Зашто Боже, што мене не узе“: Потресне речи оца настрадале девојке у Губеревцу

„Зашто Боже, што мене не узе“: Потресне речи оца настрадале девојке у Губеревцу

Нова 25.08.2022
Стефана Ђуровић, девојка која је настрадала у тешкој саобраћајној несрећи у понедељак у месту Губеревац, биће данас сахрањена на Старом гробљу у Краљеву. Несрећна девојка је страдала када је аутомобил, у којем је била са… »
Због пијаног Скота више немам ћерку, зашто боже: Потресне речи оца девојке која је погинула после свадбе на којој је била кума…

Због пијаног Скота више немам ћерку, зашто боже: Потресне речи оца девојке која је погинула после свадбе на којој је била кума…

Курир 25.08.2022
Зашто боже, што мене не узе, што ми њу узе. Половина мога срца! Зашто ми те бог узе? Ово је на свом Фејсбук профилу написао В.Ђ., отац Стефане Ђуровић која је настрадала у близини Крагујевца, враћајући се са свадбе на којој је… »
Ово је девојка страдала у удесу код Краљева: Стефана са свадбе отишла у смрт

Ово је девојка страдала у удесу код Краљева: Стефана са свадбе отишла у смрт

Нова 25.08.2022
Стефана Ђуровић (24), трагично је настрадала у тешкој саобраћајној несрећи која се догодила у понедељак 23. августа у месту Губеревац, када је аутомобил у којем је била са другарицом и једним мушкарцем слетео са пута и ударио у… »
Ово је Стефана која је погинула у Губеревцу: Враћала се са свадбе на којој је била кума, колима слетела с пута

Ово је Стефана која је погинула у Губеревцу: Враћала се са свадбе на којој је била кума, колима слетела с пута

Телеграф 25.08.2022
Од Стефане су се опростиле и колеге са Факултета за хотелијерство и туризам у Врњачкој Бањи. Стефана Ђуровић (24), погинула је у тешкој саобраћајној несрећи која се догодила у понедељак 23. августа у месту Губеревац. До… »

Вести дана »