Povezane vesti
Poručuje da ima dokaze: Šakil O'Nil šokirao svet, tvrdi da je zemlja ravna ploča, evo zbog čega
Večernje novosti 25.08.2022
ŠAKIL O'Nil svojevremeno je bio strah i trepet u reketima širom NBA lige, potom i lice košarkaški specijalizovane emisije na američkoj televiziji, pored toga je i di-džej, a takođe se bavi i razotkrivanjem istine i teorijama zavere. FOTO: EPA… »
Zemlja je ravna, leteo sam 20 sati i nisam bio naopako: Šekil O'Nil šokirao planetu - ima "dokaze" za ludu teoriju!
Mondo 25.08.2022
Nekada jedan od najboljih košarkaša sveta izneo je veoma čudnu teoriju. Nekada jedan od najboljih košarkaša sveta izneo je veoma čudnu teoriju. Nekada je Šekil O'Nil bio jedan od najboljih centara NBA lige, danas prepoznatljivo TV lice na… »
Vesti dana »
Vučić u javnom obraćanju: Napad na studente skandalozan, „u piku“ na Autokomandi bilo 16.750 ljudi
Danas pre 1 satjoš 1 povezana
Vučić o uhapšenima na protestima: Sutra ću potpisati pomilovanje za 13 lica
Blic pre 3 satajoš 1 povezana
"Putin je malodušan, ne može da izdrži pritisak": Zelenski odgovorio na tvrdnje predsednika Rusije da će Vlada Kijeva pasti
Blic pre 1 satjoš 2 povezane
Meloni pod sudskom istragom zbog puštanja na slobodu Libijca: "Neće me ucenjivati, neću dozvoliti da me zastrašuju"
Blic pre 40 minutajoš 1 povezana