Povezane vesti
"Srbija je favorit iz senke u kataru": Lane Jovanović zna kako treba igrati Mundijal
Večernje novosti 26.08.2022
Teško je ostati objektivan posle ovakvog izdanja u kvalifikacija i fantastičnog meča protiv Portugala. Mi smo tu istakli kandidaturu za najviši domet i sada ako bih vam rekao da smo mi favoriti iz senke na Mundijalu, to bi možda opet bilo pripisano… »
Lane Jovanović: Pozitivne tendecije u Vojvodini, biće još bolje
RTV 26.08.2022
NOVI SAD - Neposredno, kao fudbaler i navijač, u Vojvodini sam više od dve decenije i sa mojim iskustvom, ono što sada vidim i što se sada dešava, u klubu je veoma obećavajuće, izjavio je nekadašnji srpski reprezentativac Milan Lane Jovanović… »
Vesti dana »

Studenti pozivaju ispred Skupštine i na Slaviju, građani iz čitave Srbije pristižu u Beograd (UŽIVO)
Novi magazin pre 4 minutajoš 41 povezana

BLOG UŽIVO „Pumpaj, pumpaj“ odjekuje Novim Beogradom, blokirana Autokomanda: Bajkeri i 63 padobranska formirali zaštitini prsten kod Skupštine
Nova pre 5 minutajoš 81 povezana

Uhapšen nasilnik iz BMV-a Pokosio tri osobe u Žarkovu i pobegao žrtve prebačene u Urgentni centar (video)
Dnevnik pre 21 minutajoš 21 povezana

Kako je izgledao doček studenata u Beogradu: Crveni tepih i medalje za pešake, napad na Elektrotehničkom fakultetu
Nova ekonomija pre 45 minutajoš 10 povezanih

Tužilaštvo naložilo hitnu identifikaciju muškarca zbog pretnji automatskom puškom na društvenim mrežama
Novi magazin pre 21 minutajoš 13 povezanih