Povezane vesti

SNS se odlučio za vladu kontinuiteta i pouzdane predstavnike

SNS se odlučio za vladu kontinuiteta i pouzdane predstavnike

Politika 27.08.2022
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić i SNS su svesni izazova koji predstoje Srbiji i zato su se odlučili za izbor vlade kontinuiteta u kojoj je iskusan, pouzdan i lojalan stručni kadar, koji se već dokazao na rukovodećim pozicijama u zemlji, ocenio je… »
Za Tadića izbor Brnabićke očekivan, jedna stvar mu „simptomatična“ kod Dačića

Za Tadića izbor Brnabićke očekivan, jedna stvar mu „simptomatična“ kod Dačića

Nova 27.08.2022
Odluka da Ana Brnabić bude mandatarka nove vlade je očekivana Vučićeva odluka, jer je ona sa svim svojim karakteristikama idealan premijer za Vučićev sistem vladavine, kaže za Danas Boris Tadić, bivši predsednik Srbije, sada predsednik opozicione… »
Vučević: Ukazana mi je velika čast, čestitam mandatarki Brnabić

Vučević: Ukazana mi je velika čast, čestitam mandatarki Brnabić

Euronews 27.08.2022
Dosadašnji gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević poručio je večeras da mu je ukazana velika čast time što je predložen za potpredsednika buduće Vlade Srbije i ministra u njoj, kao i da čestita mandatarki Ani Brnabić navodeći da zna da će… »
Vučević: Čestitke Ani Brnabić, čast je što sam predložen za potpredsednika Vlade

Vučević: Čestitke Ani Brnabić, čast je što sam predložen za potpredsednika Vlade

N1 Info 27.08.2022
Gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević istakao je da mu je ukazana velika čast time što je predložen za potpredsednika buduće Vlade Srbije i ministra u njoj. „Siguran sam da je to san svakog časnog i odgovornog čoveka koji je započeo… »
Vučević o potpredsedničkom mestu: Saradnja sa Anom Brnabić biće polodonosna

Vučević o potpredsedničkom mestu: Saradnja sa Anom Brnabić biće polodonosna

Nova 27.08.2022
Dosadašnji gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević istakao je večeras da mu je ukazana velika čast time što je predložen za potpredsednika buduće Vlade Srbije i ministra u njoj. „Siguran sam da je to san svakog časnog i odgovornog čoveka koji… »
VUČEVIĆ: Daću sve od sebe da budem još posvećeniji opštem dobru i ciljevima koje je postavio predsednik Vučić

VUČEVIĆ: Daću sve od sebe da budem još posvećeniji opštem dobru i ciljevima koje je postavio predsednik Vučić

Moj Novi Sad 27.08.2022
Gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević napisao je na svom Fejsbuk profilu da mu je "ukazana velika čast time što je predložen za potpredsednika buduće Vlade Srbije i ministra u njoj". – Ja ću dati sve od sebe da budem još efikasniji i… »
Saradnici gradonačelnika Novog SadaVučevića na društvenim mrežama upućuju čestitke na novom političkom angažmanu

Saradnici gradonačelnika Novog SadaVučevića na društvenim mrežama upućuju čestitke na novom političkom angažmanu

Kurir 27.08.2022
Gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević imenovan je danas za potpredsednika Vlade i njenog člana u nekom od ministarstava. Na vest koja je odjeknula celom zemljom njegovi saradnici su mu na društvenim mrežama uputili poruke podrške i čestitke na… »
Premijerka ponosno predstavljena, ali i oročena – ne po Ustavu, već po dogovoru

Premijerka ponosno predstavljena, ali i oročena – ne po Ustavu, već po dogovoru

N1 Info 27.08.2022
Ana Brnabić dobila je mandat za sastav nove Vlade. Ali na njenom čelu neće biti četiri već dve godine, najavio je predsednik Srbije. Otkriva još da će Ivica Dačić biti zamenik premijera, ministar i koordinator službi bezbednosti, dok su Milošu… »
Premijerki oročeni mandat, nekim ministrima više funkcija: Šta do sada znamo o novoj vladi Srbije

Premijerki oročeni mandat, nekim ministrima više funkcija: Šta do sada znamo o novoj vladi Srbije

Blic 27.08.2022
U Srbiji se nakon četri meseca od održavanja parlamentarnih izbora naziru obrisi nove Vlade. Na njenom čelu će biti dosadašnja premijerka Ana Brnabić koja na tom mestu iza sebe ima već dva mandata. Ipak njen novi premijerski mandat, kako je najavio… »
Vučević: Ukazana mi je velika čast, čestitam Ani Brnabić, naša saradnja biće plodonosna za sve građane

Vučević: Ukazana mi je velika čast, čestitam Ani Brnabić, naša saradnja biće plodonosna za sve građane

Blic 27.08.2022
Gradonačećnik Novog Sada Miloš Vučević objavio na svom instagram profilu da mu je ukazana velika čast time što je predložen za potpredsednika buduće Vlade Srbije i ministra u njoj. PREMIJERKI OROČENI MANDAT, NEKIM MINISTRIMA VIŠE FUNKCIJA Šta… »
"Ukazana mi je velika čast" Miloš Vučević čestitao Ani Brnabić na izboru za mandatara (foto)

"Ukazana mi je velika čast" Miloš Vučević čestitao Ani Brnabić na izboru za mandatara (foto)

Srbija danas 27.08.2022
Oglasio se Miloš Vučević. Gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević oglasio se na instagramu pri čemu je čestitao Ani Brnabić na izboru za mandatara. - Ukazana mi je velika čast time što sam predložen za potpredsednika buduće Vlade Srbije i… »
Da li će Siniša Mali ostati ministar finansija: Vučić ukazao šta bi mogao da bude ishod

Da li će Siniša Mali ostati ministar finansija: Vučić ukazao šta bi mogao da bude ishod

Telegraf 27.08.2022
Izazovan period pred novom Vladom. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je da mandatar odlučuje o ministrima, ali da smatra da malo ko u Evropi, ne samo u regionu, ima tako dobrog ministra finansija kao što je Siniša Mali. On je tako odgovorio na… »

Vesti dana »