Повезане вести

Црна гора спремна за еуробаскет - ово је њихових 12: Отпала два играча, са Американцем нападају осмину финала!

Црна гора спремна за еуробаскет - ово је њихових 12: Отпала два играча, са Американцем нападају осмину финала!

Мондо 30.08.2022
Познат је састав селекције Црне Горе пред предстојеће такмичење. Познат је састав селекције Црне Горе пред предстојеће такмичење. Светислав Пешић још увек није одлучио којих 12 играча ће водити на Европско првенство у кошарци… »
Пешић шокирао на конференцији, ништа од списка за Евробаскет ВИДЕО

Пешић шокирао на конференцији, ништа од списка за Евробаскет ВИДЕО

Нова 30.08.2022
И даље држи кошаркашку јавност у неизвесности Светислав Пешић, селектор кошаркашке репрезентације Србије, одржао је конференцију за медије пред пут на Евробаскет, али није саопштио списак 12 играча који ће путовати. Поред… »
"Падова ће увек бити, али ја знам мало боље": Србија чекала коначан списак, Светислав Пешић изненадио све

"Падова ће увек бити, али ја знам мало боље": Србија чекала коначан списак, Светислав Пешић изненадио све

Вечерње новости 30.08.2022
СЕЛЕКТОР мушке кошаркашке репрезентације Србије Светислав Пешић одржао је конференцију за штампу уочи пута на Европско првенство, али на њој није открио којих 12 играча ће представљати нашу земљу на Евробаскету. ФОТО… »
Пешић о тандему Јокић – Милутинов: Да је неко друго време…

Пешић о тандему Јокић – Милутинов: Да је неко друго време…

Нова 30.08.2022
Тешко да ће Србија играти са два центра у истој петорци Селектор кошаркашке репрезентације Србије Светислав Пешић још увек није саопштио списак 12 играча који ће путовати на Евробаскет ове године, али је причао о потенцијалном… »
Селектор поручио: Списак у среду

Селектор поручио: Списак у среду

Спорт клуб 30.08.2022
Селектор Србије Светислав Пешић у уторак је на конференцији за медије саопштио да ће списак "путника" за Европско првенство бити објављен у среду након последњег тренинга "Орлова". Играчи који су на списку селектора, а који… »
Ништа од коначног списка Србије за Евробаскет, Пешић чека последњи моменат, сутра је "дан Д"!

Ништа од коначног списка Србије за Евробаскет, Пешић чека последњи моменат, сутра је "дан Д"!

Спортске.нет 30.08.2022
Селектор кошаркашке репрезентације Србије одржао је данас конференцију за медије, али није саопштио коначан списак од 12 играча који путују на Еврбонаскет. "Списак ћу објавити сутра после тренинга, сваки тренинг је важан и битан… »
ВИДЕО Пешића изненадило признање Гудурића, па обојица праснули у смех

ВИДЕО Пешића изненадило признање Гудурића, па обојица праснули у смех

Нова 30.08.2022
Селектор није пропустио прилику да збија шале Светислав Пешић је одржао конференцију за медије пред одлазак на Европско првенство у кошарци на којој је требало да саопшти списак путника, али до тога није дошло и одлука је… »
Пешић изненадио: 16 играча и даље у игри за Еуробаскет! Чека се последњи тренутак, ево кад ће саопштити коначну одлуку

Пешић изненадио: 16 играча и даље у игри за Еуробаскет! Чека се последњи тренутак, ево кад ће саопштити коначну одлуку

Мондо 30.08.2022
Светислав Пешић ће чекати до последњег момента и одлучио је да ни данас медијима саопшти списак кошаркаша Србије за које рачуна на предстојећем Еуробаскету. Светислав Пешић ће чекати до последњег момента и одлучио је да ни… »
Бјелица и Недовић и даље могу да оду на Еуробаскет! Цела Србија чекала списак, само Пешић не жури: Немамо притисак!

Бјелица и Недовић и даље могу да оду на Еуробаскет! Цела Србија чекала списак, само Пешић не жури: Немамо притисак!

Мондо 30.08.2022
Светислав Пешић причао са новинарима уочи одласка на Европско првенство. Светислав Пешић причао са новинарима уочи одласка на Европско првенство. Селектор Србије Светислав Пешић одржао је конференцију за медије у Београду пред… »
Пешић сутра објављује списак: Ево шта још чека!

Пешић сутра објављује списак: Ево шта још чека!

Србија данас 30.08.2022
Има још дилема... Селектор кошаркашке репрезентације Србије, Светислав Пешић, истакао је да ће у среду скратити списак и одредити којих 12 играча ће представљати нашу земљу на предстојећем Евробаскету. - Најважније је здравље… »
Дан Д - Пешић објављује списак за Евробаскет, петорица отпадају!

Дан Д - Пешић објављује списак за Евробаскет, петорица отпадају!

Спортске.нет 30.08.2022
После успешно обављеног посла у претходне две квалификационе утакмице против Грчке и Турске у борби за пласман на Светско првенство, наш национални тим се окреће Евробаскету који почиње већ за два дана. Међутим, још увек не… »
Немања Недовић: ‘Одрадио сам тренинг без проблема, утакмице ми највише недостају!’

Немања Недовић: ‘Одрадио сам тренинг без проблема, утакмице ми највише недостају!’

Хот спорт 30.08.2022
Ближи се старт престижног такмичења! Европско првенство у кошарци само што није почело! Након успешног периода у квалификацијама за Мундобаскет, Србија се окреће завршној фази припрема за престижно такмичење Старог континента… »

Вести дана »