Povezane vesti
Učenici prvog i drugog razreda iz Beorgada i ove godine su dobili besplatne udžbenike
Blic 01.09.2022
Svi učenici prvog i drugog razreda osnovnih škola na teritoriji Beograda, tradicionalno su dobili besplatne udžbenike. Pored udžbenika, podeljeni su i tableti sa digitalnim udžbenicima, što će znatno pomoći svim đacima. - Na moju inicijativu već drugu… »
"Ponosan sam" Vesić: Besplatne udžbenike dobilo 34.000 učenika prvog i drugog razreda
Alo 01.09.2022
Ponosan sam što je 34.000 učenika prvog i drugog razreda u Beogradu koji su jutros krenuli u školu dobilo besplatne udžbenike, rekao je narodni poslanik i član Predsedništva Srpske napredne stranke Goran Vesić. On je za Tanjug naveo da taj paket čine… »
Vesti dana »
Saobraćajna nesreća kod Šapca: Brat pevača Darka Lazića poginuo na licu mesta
Euronews pre 46 minutajoš 65 povezanih
"Ako to uradite, postaće legitimne vojne mete" Amerika izdala hitno upozorenje civilima da beže, usledila jeziva pretnja Irana: Spremaju brutalne kontranapade
Blic pre 36 minutajoš 62 povezane
Iranska moranrica upozorava: Završićete na dnu; Idf: Izrael čekaju teški dani; Iran preti novom raketom (foto/video)
Večernje novosti pre 6 minutajoš 86 povezanih
Kopiranje imena studentskih listi, manjinske stranke bez manjina – šta sve očekuje građane na glasačkim listićima?
Mašina pre 3 satajoš 29 povezanih
SSP podnosi krivičnu prijavu protiv Zavišića zbog govora mržnje prema Hrvatima u Vojvodini
In medija pre 2 satajoš 24 povezane