Povezane vesti
"Doktor me je unakazio! Niko me nije upozorio" - Aleks trpi velike bolove posle vađenja silikona: Napravile su se rupe!
Mondo 01.09.2022
Aleksandra Nikolić podvrgla se operaciji vađenja biopolimera iz usana i priznala da sada oseća nesnosne bolove. Aleksandra Nikolić podvrgla se operaciji vađenja biopolimera iz usana i priznala da sada oseća nesnosne bolove. Bivša učesnica Zadruge nakon… »
Unakazili su me, dođe mi da ih tužim Aleksandra Nikolić o paklu kroz koji je prošla, ne može da jede uopšte i trpi velike…
Alo 01.09.2022
Operacija je trajala oko sat vremena, a kada se završila, Aleks je imala konce i otekline na usnama. Aleksandra Nikolić prolazi kroz pakao zbog silikona u usnama! Starleta je objavila jezive fotografije koje su nastale pošto su joj doktori hirurškim… »
Vesti dana »
Svečanost povodom Dana policije Vučić dodelio zlatne medalje policajcima i poručio: "Plate svim pripadnicima MUP-a će rasti značajno, a opremu ćemo da vam modernizujemo"
Blic pre 22 minutajoš 21 povezana
Trampov sporazum sa Iranom mogao bi da sruši Netanjahuovo političko nasleđe
Nova pre 17 minutajoš 22 povezane
Ovaj deo Srbije biće prvi na udaru nevremena! Evo kada će oluje sa grmljavinom stići i do ostalih: Preti grad
Telegraf pre 2 satajoš 22 povezane
Haos u Parizu: Stotine uhapšenih tokom proslave trijumfa PSŽ-a u Ligi šampiona
BBC News pre 1 satjoš 19 povezanih