Povezane vesti
"Doktor me je unakazio! Niko me nije upozorio" - Aleks trpi velike bolove posle vađenja silikona: Napravile su se rupe!
Mondo 01.09.2022
Aleksandra Nikolić podvrgla se operaciji vađenja biopolimera iz usana i priznala da sada oseća nesnosne bolove. Aleksandra Nikolić podvrgla se operaciji vađenja biopolimera iz usana i priznala da sada oseća nesnosne bolove. Bivša učesnica Zadruge… »
Unakazili su me, dođe mi da ih tužim Aleksandra Nikolić o paklu kroz koji je prošla, ne može da jede uopšte i trpi velike…
Alo 01.09.2022
Operacija je trajala oko sat vremena, a kada se završila, Aleks je imala konce i otekline na usnama. Aleksandra Nikolić prolazi kroz pakao zbog silikona u usnama! Starleta je objavila jezive fotografije koje su nastale pošto su joj doktori hirurškim… »
Vesti dana »
Trampov plan za Gazu se neće ostvariti, ali će izazvati posledice: Analiza BBC urednika
BBC News pre 2 satajoš 33 povezane
Jokić predvodio Denver do nove pobede protiv Nju Orleansa, dobra partija Jovića u trijumfu Majamija
Danas pre 3 satajoš 24 povezane
Odluka Senata BU: Formirane dve radne grupe za procenu ispunjenosti studentskih zahteva
N1 Info pre 49 minutajoš 13 povezanih
Mali o obezbeđenju dodatnih 12,01 milijardi dinara za visoko obrazovanje: Školarine manje 50 odsto
Euronews pre 1 satjoš 13 povezanih