Повезане вести
Серена Вилијамс завршила каријеру поразом у трећем колу Ју-ес Опена
Политика 03.09.2022
ЊУЈОРК - Америчка тенисерка Серена Вилијамс завршила је каријеру у Њујорку, поразом у трећем колу Ју-Ес Опена. Вилијамс, која овог месеца пуни 41 годину, недавно је најавила да ће јој ово бити највероватније последњи турнир… »
Био је то последњи плес: Серена Вилијамс у сузама окончала богату каријеру (фото)
Вечерње новости 03.09.2022
НАДАЛИ су се сви љубитељи тениса да ће последњи плес велике Серене Вилијамс потрајати још, али на том путу се испречила Ајла Томљановић која је савладала Американку у 3. колу Ју-Ес опена са 7:5, 6:7(4), 6:1, па је на тај… »
Федерер упутио емотивну поруку: "Ћао Серена, ја сам Роџер и желим да ти честитам" (видео)
Вечерње новости 03.09.2022
АМЕРИЧКА тенисерка Серена Вилијамс која ће 28. септембра напунити 41 годину, завршила је тениску каријеру након што ју је у 3. колу Ју-Ес опена елиминисала Ајла Томљановић. Фото: АП Након што се Американка опростила од тениса… »
Серенином „последњем плесу“ је дошао крај
Н1 Инфо 03.09.2022
Једна од најбољих тенисерки свих времена, ако не и најбоља, Серена Вилијамс завршила је каријеру пошто је у трећем колу УС Опена поражена од Аустралијанке Ајле Томљановић. Томљановићева је у сјајном дуелу на препуном „Артур… »
Једна од најбољих у историји се опростила од тениса: Пораз од Хрватице и сузе које су означиле почетак пензије! (видео)
Хот спорт 03.09.2022
Одлуку ће тешко променити. Америчка тенисерка Серена Вилијамс завршила је своју играчку каријеру поразом у 3. колу УС опена. Након чак 73 титуле у појединачној конкуренцији, од чега чак 23 Гренд слема, млађа од сестара Вилијамс… »
Ајла: Користила Новаков рецепт, неће знати да изговоре име
Спорт клуб 03.09.2022
Ајла Томљановић била је веома срећна после победе над Сереном Вилијамс са 7:5, 6:7 (4-7), 6:1 у последњем мечу у каријери легендарне Американке. „Одиграла сам прилилно добар меч. Била сам екстремно нервозна пред почетак јер… »
Серена Вилијамс завршила каријеру: Легендарна Американка поражена у 3. колу УС Опена
Еуроневс 03.09.2022
Америчка тенисерка Серена Вилијамс поражена је у трећем колу УС Опена од Ајле Томљановић и тиме завршила пребогату каријеру - 7:5, 6:7 (5), 6:1. Вилијамсова, која овог месеца пуни 41 годину, пуних 27 година се налазилана великој… »
Ајла: Користила сам Новаков рецепт, неће знати да изговоре моје име
Н1 Инфо 03.09.2022
Ајла Томљановић била је веома срећна после победе над Сереном Вилијамс са 7:5, 6:7 (4-7), 6:1 у последњем мечу у каријери легендарне Американке. „Одиграла сам прилилно добар меч. Била сам екстремно нервозна пред почетак јер… »
Серена Вилијамс завршила каријеру, тенис остао без једне од највећих
Нова 03.09.2022
Једна од најбољих тенисерки свих времена Серена Вилиијамс завршила је професионалну каријеру. Серена је пред УС Опен поручила да јој је то последњи турнир и у трећем колу је поражена од Аустралијанке Ајле Томљановић. После… »
Серена у сузама завршила каријеру, хрватица јој дошла главе: Једва је говорила, па моћном поруком расплакала сестру!
Мондо 03.09.2022
Легендарна Серена Вилијамс је мало пре свог 42. рођендана завршила непоновљиву каријеру, поразом у 3. колу УС опена. Легендарна Серена Вилијамс је мало пре свог 42. рођендана завршила непоновљиву каријеру, поразом у 3. колу УС… »
Крај! Ајла послала Серену у пензију!
Спорт клуб 03.09.2022
Једна од најбољих тенисерки свих времена, ако не и најбоља, Серена Вилијамс завршила је каријеру пошто је у трећем колу УС Опена поражена од Аустралијанке Ајле Томљановић. Томљановићева је у сјајном дуелу на препуном „Артур… »
Вести дана »

Министарка Ђедовић Хандановић о забрани увоза руског гаса: "Србија у тешкој и готово безизлазној ситуацији"
Блиц пре 2 сатајош 35 повезаних

Србија у безизлазној ситуацији, кажу званичници о забрани увоза руског гаса у Европу
Слободна Европа пре 21 минутајош 74 повезане

Смрт генерала Павковића: Био је осуђен на 22 године, провео је 20 година у страном затвору
Мондо пре 25 минутајош 31 повезана

Ко је био Небојша Павковић, генерал осуђен за ратне злочине на Косову
BBC News пре 5 сатијош 62 повезане

Стигао ултиматум из Москве! Уступци, или уништење: Зеленски упозорен
Ало пре 16 минутајош 42 повезане