Povezane vesti
"Ni posle 20 godina mi nije jasno..." Marijana Mićić pokazala lice bez šminke i požalila se - zašto su me to pitali?!
Mondo 03.09.2022
Marijana Mičić redovno objavljuje fotografije bez šminke, a otkrila je šta joj se desilo kada je prvi put otišla kod kozmetičara. Marijana Mičić redovno objavljuje fotografije bez šminke, a otkrila je šta joj se desilo kada je prvi put otišla… »
Marijanu Mićić kozmetičar pre 20 godina pitao ovo Glumica objavila fotografiju, pa otkrila šta joj ni danas nije jasno…
Alo 03.09.2022
Glumica o promeni na licu. Glumica i voditeljka Marijana Mićić uživa sa suprugom i ćerkom u Dobroti, a sada je otkrila da joj ne smetaju pege po licu. - Pegice. Kada sam prvi put otišla kod kozmetičara pitali su me da li želim da mi skinu pegice… »
Vesti dana »
(Foto) oženio se sa 19 godina: Evo kako je Palma izgledao u mladosti: Sanja Marinković bila oduševljena kada je videla fotografiju
Blic pre 1 satjoš 23 povezane
Predložen pritvor za Vesića, Tanasković i 11 osumnjičenih, za ženom koja je u inostranstvu poternica
Radio 021 pre 43 minutajoš 7 povezanih
Vučević se oprostio od Dragana Markovića Palme: "Uvek je posvećeno i predano radio u interesu Srbije"
Blic pre 9 satijoš 3 povezane
Zaplenjeno pet tona kokaina: Belgijska policija otkrila drogu u luci Antverpen, uhapšeno 8 osoba
Blic pre 10 satijoš 1 povezana