Povezane vesti
Rusija, Ukrajina i Letonija: „Naterani smo da se stidimo što smo Rusi“ - Letonci na mukama pred test lojalnosti
Južne vesti 04.09.2022
BBC Za majora Deriugina, nema sukoba između njegovog ruskog identiteta i dužnosti prema letonskoj domovini „Odrastao sam govoreći ruski, Rus sam po rođenju, ali se ne identifikujem sa Rusijom ili ruskim svetom", kaže Anatolij Derjugin, major u letonskoj… »
Rusija, Ukrajina i Letonija: „Naterani smo da se stidimo što smo Rusi“ - Letonci na mukama pred test lojalnosti
BBC News 04.09.2022
Rat u Ukrajini naveo je Letoniju da preduzme stroge mere protiv podrške Kremlju. „Odrastao sam govoreći ruski, Rus sam po rođenju, ali se ne identifikujem sa Rusijom ili ruskim svetom", kaže Anatolij Derjugin, major u letonskoj vojsci. Anatolij (43)… »
Vesti dana »
Pedijatar Milićević o smrti male Eme: "Ovo je okidač za fatalni ishod operacije krajnika, čak i kod zdrave dece"
Mondo pre 56 minutajoš 57 povezanih
Nenadić (TS): Alarmantni podaci o percepciji korupcije u Srbiji, udar na TOK dovoljno govori
Beta pre 3 satajoš 33 povezane
Bajatović: Zbog radova na mreži, obustava isporuke gasa 12. februara u devet lokalnih samouprava
Forbes pre 5 satijoš 26 povezanih
Drama u Surčinu: Pao kran na gradilištu, konstrukcija povredila radnika!
Telegraf pre 5 satijoš 5 povezanih
FTN-u dat rok od 30 dana da se iseli ili potpiše ugovor sa prištinskim univerzitetom
N1 Info pre 46 minutajoš 19 povezanih