Povezane vesti
Rusija, Ukrajina i Letonija: „Naterani smo da se stidimo što smo Rusi“ - Letonci na mukama pred test lojalnosti
Južne vesti 04.09.2022
BBC Za majora Deriugina, nema sukoba između njegovog ruskog identiteta i dužnosti prema letonskoj domovini „Odrastao sam govoreći ruski, Rus sam po rođenju, ali se ne identifikujem sa Rusijom ili ruskim svetom", kaže Anatolij Derjugin, major u letonskoj… »
Rusija, Ukrajina i Letonija: „Naterani smo da se stidimo što smo Rusi“ - Letonci na mukama pred test lojalnosti
BBC News 04.09.2022
Rat u Ukrajini naveo je Letoniju da preduzme stroge mere protiv podrške Kremlju. „Odrastao sam govoreći ruski, Rus sam po rođenju, ali se ne identifikujem sa Rusijom ili ruskim svetom", kaže Anatolij Derjugin, major u letonskoj vojsci. Anatolij (43)… »
Vesti dana »

Tramp u UN: Priznanje Palestine nagrada za Hamas, NATO članice finansiraju rat u Ukrajini; Gutereš: UN su više od mesta okupljanja
RTV pre 4 minutajoš 59 povezanih

Šta je rešenje izraelsko-palestinskog sukoba o postojanju dve države?
Danas pre 2 satajoš 27 povezanih

Igrači su se borili i verovali u pobedu – Krecu nakon eliminacije odbojkaša: Šteta za propuštene šanse
Dnevnik pre 1 satjoš 62 povezane

Poljski ministar zapretio Rusiji, govor u UN postao viralan: „Upozoreni ste, nemojte posle da se žalite“
Nova pre 5 satijoš 24 povezane