Povezane vesti
Rusija, Ukrajina i Letonija: „Naterani smo da se stidimo što smo Rusi“ - Letonci na mukama pred test lojalnosti
Južne vesti 04.09.2022
BBC Za majora Deriugina, nema sukoba između njegovog ruskog identiteta i dužnosti prema letonskoj domovini „Odrastao sam govoreći ruski, Rus sam po rođenju, ali se ne identifikujem sa Rusijom ili ruskim svetom", kaže Anatolij Derjugin, major u letonskoj… »
Rusija, Ukrajina i Letonija: „Naterani smo da se stidimo što smo Rusi“ - Letonci na mukama pred test lojalnosti
BBC News 04.09.2022
Rat u Ukrajini naveo je Letoniju da preduzme stroge mere protiv podrške Kremlju. „Odrastao sam govoreći ruski, Rus sam po rođenju, ali se ne identifikujem sa Rusijom ili ruskim svetom", kaže Anatolij Derjugin, major u letonskoj vojsci. Anatolij (43)… »
Vesti dana »

Kiša i grmljavina, pa sunce, evo kada stiže razvedravanje: Temperatura do 30 stepeni
Telegraf pre 1 satjoš 6 povezanih

Danas je 220 godina od bitke na Ivankovcu, velike srpske pobede
Telegraf pre 17 minutajoš 5 povezanih

Protest zbog hapšenja u Nišu – studenti privedeni, pa pušteni posle više sati, šetnja do SNS-a uz brojne snage policije
Južne vesti pre 6 satijoš 1 povezana

Zelenski u Beloj kući sa Trampom i evropskim liderima o prekidu rata u Ukrajini – šta je sve na stolu
RTS pre 17 minutajoš 1 povezana