Povezane vesti
„Mi smo kao pioni, Teodosić nas pomera kao u šahu!“ Srpski košarkaš se prisetio saradnje sa bivšim kapitenom: To što on vidi…
Hot sport 04.09.2022
Od Slodesa i Tamiša, preko Mladosti iz Zemuna, Pirota, Vojvodine, Dunava, sve do FMP Meridiana, pa Crvene zvezde, Mege i Zelene Gore… Tako je izgledao dosadašnji košarkaški put Nemanje Nenadića, za koji sam kaže da nije standardan već zaobilazan. I i te… »
"To što Teodosić radi to je magija": Srpski košarkaš se prisetio saradnje sa sjajnim plejmejkerom
Večernje novosti 04.09.2022
SRPSKI košarkaš Nemanja Nenadić koji trenutno brani boje španskog Breogana prisetio se kako je to igrati sa Milošem Teodosićem, ali dotakao se i FMP-a sa kojim će sada odmeriti snage u kvalifikacijama za FIBA Ligu šampiona. FOTO: N. Paraušić Od Slodesa i… »
Vesti dana »
"Ponovno suđenje će da prouzrokuje bol porodicama": Advokat Stefan Ćorda za "Blic" o ukidanju presude Kecmanovićima: "Nadali smo se da do toga neće doći..."
Blic pre 7 minutajoš 27 povezanih
RGZ: Katastar postupa u skladu sa zakonom, ne odlučujumo mi o ukidanju zaštite
Radio sto plus pre 12 minutajoš 23 povezane
"Naredne dve nedelje ključne za Ukrajinu" Orban: Mirovni samit u Budimpešti na horizontu
Večernje novosti pre 22 minutajoš 80 povezanih
Evropa u sukobu sa Trampom? 3 sile čuvaju leđa Zelenskom, sprema se novi plan za kraj rata u Ukrajini
Mondo pre 17 minutajoš 25 povezanih