Povezane vesti
„Mi smo kao pioni, Teodosić nas pomera kao u šahu!“ Srpski košarkaš se prisetio saradnje sa bivšim kapitenom: To što on vidi…
Hot sport 04.09.2022
Od Slodesa i Tamiša, preko Mladosti iz Zemuna, Pirota, Vojvodine, Dunava, sve do FMP Meridiana, pa Crvene zvezde, Mege i Zelene Gore… Tako je izgledao dosadašnji košarkaški put Nemanje Nenadića, za koji sam kaže da nije standardan već zaobilazan. I i te… »
"To što Teodosić radi to je magija": Srpski košarkaš se prisetio saradnje sa sjajnim plejmejkerom
Večernje novosti 04.09.2022
SRPSKI košarkaš Nemanja Nenadić koji trenutno brani boje španskog Breogana prisetio se kako je to igrati sa Milošem Teodosićem, ali dotakao se i FMP-a sa kojim će sada odmeriti snage u kvalifikacijama za FIBA Ligu šampiona. FOTO: N. Paraušić Od Slodesa i… »
Vesti dana »
"Brat mi je okružen požarima, svi su evakuisani": Darko Tanasijević se opet oglasio uznemiren zbog porodice
Mondo pre 1 satjoš 47 povezanih
RHMZ upozorava: Pljuskovi, grmljavina i olujni vetar u delovima Srbije
IndeksOnline pre 1 satjoš 56 povezanih
Vatrogasci i posada helikoptera dočekani u Beogradu nakon gašenja požara u Španiji
Serbian News Media pre 4 satijoš 28 povezanih
Zelenski prvi put u Srbiji otkako je predsednik Ukrajine i početka ruske invazije
BBC News pre 1 satjoš 22 povezane