Povezane vesti
Sramotim porodicu, više ne komuniciramo! Marijana Zonjić progovorila o haosu s roditeljima - "Oduvek sam bila crna ovca"
Mondo 04.09.2022
Marijana Zonjić progovorila je o odnosu s porodicom nakon svega što se izdešavalo i priznala da stvari nisu sjajne. Marijana Zonjić progovorila je o odnosu s porodicom nakon svega što se izdešavalo i priznala da stvari nisu sjajne. Marijana Zonjić… »
Ja sam oduvek bila "crna ovca" u porodici Potresna ispovest Marijane Zonjić, izgubila kontakt sa roditeljima
Alo 04.09.2022
Ogolila dušu. Drugoplasirana učesnica pete sezone "Zadruge" Dalila Dragojević danas je napravila žurku u jednoj vili u Moštanici povodom svog 29. rođendana. Printscreen Uz Dalilu je sve vreme bila i njena najbolja drugarica Marijana Zonjić, koja je… »
Vesti dana »
Oblačno i svežije, kiša češća na jugu – postepena stabilizacija do kraja sedmice
OK radio pre 1 satjoš 19 povezanih
Ministar Vujić: Danas će biti poslat odgovor na nacrt mišljenja Venecijanske komisije
Radio 021 pre 1 satjoš 12 povezanih
Tramp: Uklanjanje obogaćenog uranijuma iz Irana biće dugotrajan i težak proces
Beta pre 1 satjoš 13 povezanih
Đedović Handanović: Krajem maja očekujem usaglašen ugovor za gradnju gasne elektrane kod Niša
NIN pre 5 minutajoš 10 povezanih
Danas nastavak sednice Skupštine: Rasprava o amandmanima na set trgovinskih zakona
Nova pre 2 satajoš 8 povezanih