Povezane vesti
"Bezbednost srpskog naroda je crvena linija" Premijerka Brnabić obišla manastir Banjska u Zvečanu (video)
Alo 05.09.2022
Obilaskom manastira Banjska u Zvečanu premijerka Srbije Ana Brnabić nastavila je posetu Kosovu i Metohiji. - Neopisiva mi je čast što sam ovde u manastiru Banjska, gde najbolje možete da osetite prisustvo i trajanje srpskog naroda na KiM. I onda ne… »
Brutalan odgovor ane na provokacije albanskog novinara: Nakon odgovora srpske premijerke usledio gromoglasan aplauz
Srbija danas 05.09.2022
Predsednica Vlade Srbije Ana Brnabić boravi danas u jednodnevnoj poseti Kosovu i Metohiji. Brnabić je posetu započela obilaskom Multimedijalnog centra u Kosovskoj Mitrovici, gde su je dočekali gradonacelnik Milan Radojević, predstavnici Srpske liste… »
Vesti dana »
„Moja policija me nije zaštitila, ja sam urlala, a oni su samo gledali“: Ekipa N1 o napadu ispred Ćacilenda
Cenzolovka pre 1 satjoš 49 povezanih
Južna Morava poplavila jug Srbije: Obustavljen saobraćaj preko Ćukovačkog mosta, u Pavlovcu evakuisano devet osoba
Jug press pre 3 satajoš 30 povezanih
Vanredne odbrane od poplava proglašene u Vranju i okolini zbog izlivanja Južne Morave
Naslovi.ai pre 2 satajoš 27 povezanih
Druga šansa za Kurtija: Novi parlamentarni izbori na Kosovu 28. decembra
BBC News pre 6 satijoš 32 povezane