Povezane vesti
Koje će ulice uskoro biti rekonstruisane u Novom Sadu: Izdvojeno 800 miliona dinara
Danas 05.09.2022
Pokrajinski premijer Igor Mirović i gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević potpisali su danas Ugovor o finansiranju projekta povećanja bezbednosti saobraćaja. Tim projektom Vlada Vojvodine obezbedila je 800 miliona dinara za održavanje saobraćajnica na… »
Mirović: Pokrajinska vlada izdvojila 800 miliona dinara za održavanje saobraćajnica na teritoriji Grada Novog Sada
Večernje novosti 05.09.2022
PREDSEDNIK Pokrajinske vlade Igor Mirović i gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević potpisali su danas Ugovor o finansiranju Projekta povećanja bezbednosti saobraćaja održavanjem objekata putne privrede ‒ održavanjem saobraćajnica na teritoriji Grada… »
Vesti dana »
Tramp: „Da se ja nisam pojavio, sada ne bi bilo NATO! Bio bi na smetlištu istorije. Tužno, ali istinito“
Telegraf pre 1 satjoš 29 povezanih
Venecuela pozvala građane da objave mapu zemlje na mrežama za odgovor Trampu
Politika pre 20 minutajoš 37 povezanih
Fudbaleri Bode Glimta pobedili Mančester siti u Ligi šampiona
Radio sto plus pre 15 minutajoš 27 povezanih
Novi botovski napadi na medije: Na meti nalozi Danasa, Radara, Nova.rs, Nova TV i N1
Vreme pre 6 satijoš 6 povezanih
Uživo Forum u Davosu: Tramp najavio put na Svetski ekonomski forum: Siguran sam da me tamo jako radosno čekaju
Euronews pre 1 satjoš 58 povezanih