Повезане вести
Шапић за Ало! О уништеној табли Милена и Драган ће добити нову спомен плочу!
Ало 07.09.2022
"Не знам стварно ко стоји иза тога, вероватно неки лудаци!, рекао је Шапић за Ало! Спомен табла која је посвећена глумцима Милени Дравић и Драгану Николићу, а која се налази на углу Милешевске и Цара Николаја у Београду потпуно… »
Уништена спомен табла Драгану Николићу и Милени Сви су згрожени овим поступком
Ало 07.09.2022
Шок. У Београду је уништена спомен табла посвећена Драгану Николићу и Милени Дравић. Фото: Иоутубе/Принтсцреен Сви су згрожени! Уништена је спомен табла у част легенди српског глумишта Милене Дравић и Драгана Николића. На… »
Вандалски чин разбеснео београђане: Уништена табла постављена у част Драгана Николића и Милене Дравић
Вечерње новости 07.09.2022
НЕПОЗНАТИ вандали уништили су таблу посвећену глумцима Милени Дравић и Драгану Николићу, која је у октобру прошле године постављена на угао улица Милешевске и Цара Николаја на Врачару. Фото: Твитер На фотографијама са друштвених… »
Вести дана »
Ђурић: Чланице ЕУ да узму у обзир да је ЕК пети пут препоручила отварање Кластера 3
НИН пре 20 минутајош 23 повезане
Од данас грађани могу да прате цене у трговинама преко Националне платформе
Став.лифе пре 1 сатјош 17 повезаних
Анђа у сузама постаје своја на своме: Мислила сам нећу доживети ово! Муж ми је умро, деца у иностранству, напокон ћу да легализујем кућу
Курир пре 1 сатјош 30 повезаних
Ево да ли ће бити снега за Нову годину у Србији: Спремите се, изненадиће вас прогноза до краја децембра!
Телеграф пре 1 сатјош 19 повезаних