Povezane vesti
"Da se ja pitam, Deni bi igrao za Srbiju": Oglasio se otac NBA zvezde i otkrio razlog zbog čega je njegov sin odbio "orlove"
Večernje novosti 09.09.2022
Košarkaška reprezentacija Izraela nije uspela da se plasira u osminu finala Evrobasketa, pošto je u odlučujućoj utakmici za plasman izgubila od domaćina Češke (88:77). FIBA. Basketball Deni Avdija, mladi košarkaš Vašingtona, predvodio je… »
Da sam se ja pitao, moj sin bi igrao za Srbiju! Oglasio se otac velikog NBA talenta: Evo zašto je odbio "orlove"...
Mondo 09.09.2022
Deni Avdija je mogao da igra za Srbiju zbog oca Zufera, ali je izabrao da nastupa za Izrael. Poznato je i zbog čega... Deni Avdija je mogao da igra za Srbiju zbog oca Zufera, ali je izabrao da nastupa za Izrael. Poznato je i zbog čega... Košarkaška… »
Vesti dana »
Rhmz izdao upozorenje! Tokom večeri stiže nova promena, a ovde će sneg dostići 20 centimetara! Evo i kako će biti u Beogradu (foto)
Kurir pre 5 minutajoš 24 povezane
Širom Srbije veje sneg, a u ovom gradu čak 15 stepeni: Nećete verovati kakav je vikend pred nama
Telegraf pre 2 satajoš 40 povezanih
Navijači Partizana zaustavili autobus sa igračima, Željko Obradović sa šalom izašao do vrata i poslao poruku Grobarima (VIDEO)
Danas pre 9 satijoš 40 povezanih