Povezane vesti
"Da se ja pitam, Deni bi igrao za Srbiju": Oglasio se otac NBA zvezde i otkrio razlog zbog čega je njegov sin odbio "orlove"
Večernje novosti 09.09.2022
Košarkaška reprezentacija Izraela nije uspela da se plasira u osminu finala Evrobasketa, pošto je u odlučujućoj utakmici za plasman izgubila od domaćina Češke (88:77). FIBA. Basketball Deni Avdija, mladi košarkaš Vašingtona, predvodio je Izraelce tokom… »
Da sam se ja pitao, moj sin bi igrao za Srbiju! Oglasio se otac velikog NBA talenta: Evo zašto je odbio "orlove"...
Mondo 09.09.2022
Deni Avdija je mogao da igra za Srbiju zbog oca Zufera, ali je izabrao da nastupa za Izrael. Poznato je i zbog čega... Deni Avdija je mogao da igra za Srbiju zbog oca Zufera, ali je izabrao da nastupa za Izrael. Poznato je i zbog čega... Košarkaška… »
Vesti dana »
Održana sednica Odbora za obrazovanje nakon tragedije na Filozofskom: suprotstavljeni stavovi o odgovornosti i razlozima sazivanja
Insajder pre 3 satajoš 36 povezanih
(Uživo) Haos na Bliskom istoku: Iran tvrdi da je napao američke vojne baze u Dubaiju i ima nov zahtev u pregovorima
Mondo pre 1 satjoš 32 povezane
Letnje računanje vremena u Srbiji počinje 29. marta pomeranjem sata za jedan čas unapred
Naslovi.ai pre 31 minutajoš 35 povezanih