Povezane vesti

Zorica Marković ušla u “Zadrugu 6” sa posebnim zadatkom

Zorica Marković ušla u “Zadrugu 6” sa posebnim zadatkom

Vesti online 10.09.2022
Folk pevačica Zorica Marković ušla je u “Zadrugu 6” i ima ozbiljan zadatak. Nakon dve godine pauze od rijalitija, spremna je da napravi lom. Ona je, pre samog ulaska, prokomentarisala aktuelna dešavanja bivših rijaliti učesnika, a potom je… »
"Ne plašim se kristijana, tek će da se čuje o njemu sve što znam": Ana planira da razveže jezik, spomenula i trudnu…

"Ne plašim se kristijana, tek će da se čuje o njemu sve što znam": Ana planira da razveže jezik, spomenula i trudnu…

Kurir 10.09.2022
Anu Spasojević gledaoci su upoznali u petoj sezoni rijalitija ''Zadruga'', a ona se prethodne noći ponovo uselila u Belu kuću. Pred ulazak na imanje, Ana je govorila o cimerki Snežani Bogdanović, koja ju je prozivala, pa joj najavila rat, a otvoreno… »
Zorica Marković ušla u "Zadrugu 6" sa posebnim zadatkom Otkriveno sve: "Treba da me se plaše, ona je imala intimne odnose sa…

Zorica Marković ušla u "Zadrugu 6" sa posebnim zadatkom Otkriveno sve: "Treba da me se plaše, ona je imala intimne odnose sa…

Blic 10.09.2022
Folk pevačica Zorica Marković ušla je u "Zadrugu 6" i ima ozbiljan zadatak. Nakon dve godine pauze od rijalitija, spremna je da napravi lom. Ona je, pre samog ulaska, prokomentarisala aktuelna dešavanja bivših rijaliti učesnika, a potom je istakla… »

Vesti dana »