Povezane vesti
Drndala si se sa mužem svoje drugarice! Kristijan sasuo Maji sve u lice i ponizio je nikad gore, izgovorio ono što misli cela…
Alo 10.09.2022
Zadrugarki nije bilo svejedno. Kristijan Golubović seo je za crnim stolom sa Majom Marinković, te su tom prilikom pričali o njenoj aferi sa Petrom Pecom Raspopovićem. Naime, Kristijan je žestoko zamerio Maji njeno ponašanje i istakao ono što mnogi… »
Terao je Aleks da abortira, mene zatvarao! Maja Marinković iznela skandalozne stvari na račun Pece Raspopovića: On je bre…
Alo 10.09.2022
Nastaće opšti haos. Maja Marinković sedela je za crnim stolom sa Kristijanom Golubovićem, te je nastavila sa pričom o raskidu sa Petrom Pecom Raspopovićem, kog je preotela od svoje drugarice Aleksandre Subotić. Naime, starleta je ovom prilikom… »
Maja Marinković otkrila da nije prva pecina ljubavnica Oplela po Subotićki i bivšem ljubavniku: Ona trpi sve zbog para
Alo 10.09.2022
Evo šta mu je sve otkrila. Maja Marinković je u radionici slagala svoje džakove sa stvarima, a onda joj se u raspremanju pridružio i Kristijan Golubović. Njih dvoje su razgovarali o njenoj aferi sa Pecom Raspopovićem. - Kaži mi samo jedno, šta je… »
Vesti dana »
Šta su poslodavci dužni da daju zaposlenima koji rade za praznik? Ne moraju samo da vam isplate duple dnevnice
Mondo pre 58 minutajoš 71 povezana
Počeo sneg i u Beogradu: Prve pahulje građani ugledali na Avali, temperatura pala na 1 stepen
Mondo pre 1 satjoš 35 povezanih
„Sami sebe su upropastili poslednjih dana“: Vučić o odluci da ode u Baku na dan protesta u Beogradu
Danas pre 1 satjoš 34 povezane
Đorđević: Današnji protest biće kraća šetnja, vraćamo fokus na odgovornost za tragediju
NIN pre 5 satijoš 23 povezane
Vučić: Sa Alijevim sam razgovarao o izgradnji gasne elektrane kod Niša
RTV pre 2 satajoš 23 povezane